Sanatate Sfaturi si sugestii

Un medicament antipsihotic este utilizat de catre barbati pentru a-si viola partenerele de intalnire

Un medicament antipsihotic este utilizat de catre barbati pentru a-si viola partenerele de intalnireBarbatii disperati pot apela la multe formule pentru a reusi sa se culce cu femeile cu care se intalnesc ocazional, dar ultima gaselnita descoperita de unii dintre acesti barbati depaseste orice limita, ei apeland mai nou la un medicament antipsihotic foarte puternic pentru a-si face victimele sa se simta mai relaxate si sa nu reactioneze la incercarile lor de a le viola.

Intrucat cazurile de femei care au fost supuse acestui mod de operare sunt in continua crestere atat in Europa cat si peste ocean, este util sa invatam sa ne protejam la randul nostru de asemenea practici si sa fin foarte atente la ce servim pe durata intalnirii romantice si la comportamentul partenerului nostru, care ar putea incerca sa ne strecoare la un moment dat o pastiluta fie in mancare, fie in bautura.

Apropiat de efectele generate de diazepam sau alte medicamente similare, acest medicament utilizat de unii barbati fara scrupule are o eficienta mult mai mare, afectand in maximum 2 ore de la ingerarea sa atat abilitatile noastre psihice cat si pe cele fizice si putand sa isi mentina efectele pentru mai bine de 8 ore. Partea cea mai proasta este ca insa ca risti sa nu iti mai aduci nimic aminte referitor la ce s-a intamplat in acest interval, iar violatorii pot astfel scapa de orice acuzatie li s-ar putea aduce.

In combinatie cu alcoolul, destul de des servit la o intalnire, medicamentul antipsihotic poate fi si mai primejdios atat pentru sanatatea persoanei care il ingereaza cat si pentru siguranta sa. Intr-o asemenea situatie, blocarea completa a memoriei poate dura si pentru o intreaga zi sau chiar mai mult, lucru speculat de barbatii fara frica de dumnezeu, care pot astfel da vina pe alcool pentru a justifica aceste pierderi de memorie.

Dizolvate intr-un pahar cu alcool sau cu suc, pastilele de acest tip nu mai pot fi depistate nici prin miros si nici prin gust si astfel oricine iti poate strecura un asemenea medicament la o ocazie sociala sau o intalnire romantica. Foarte periculos este si faptul ca femeile care sufera de afectiuni hepatice, de boli de rinichi sau de alte boli cronice pot avea o criza in orice moment din cauza ingerarii involuntare a unui asemenea medicament puternic.

Din pacate, si in farmaciile din Romania asemenea medicamente pot fi procurate la preturi derizorii si inca fara nici o prescriptie medicala, iar farmaciile online sau cele unde se practica o politica mai laxa pot fi tinta preferata de catre barbatii sau adolescentii prea grabiti pentru a mai astepta ca partenera lor sa isi dea acordul pentru a face sex.

In mod normal, vanzarea de astfel de medicamente ar trebui sa fie strict monitorizata, dar deoarece nu se intampla asa, invatati sa va protejati si singure pentru ca altfel mai greu va fi sa dovediti ca ati fost supusa unei agresiuni sexuale in lipsa de martori si cu memoria complet stearsa de efectele devastatoare ale acestui tip de medicamente antipsihotice puternice.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu