Sanatate Sfaturi si sugestii

Suplimentele alimentare pe baza de Zeolit detoxifica bine organismul

Suplimentele alimentare pe baza de Zeolit detoxifica bine organismulLa fel ca si in cazul altor minerale, zeolitul este necesar pentru organismul nostru pentru a ajut organismul sa poata preveni cu succes aparitia si agravarea unor afectiuni, iar sursele de procurare a acestui mineral pot fi depotriva suplimentele lichide sau suplimentele sub forma de capsule.

Zeolitul este important in primul rand pentru detoxifierea buna a organismului, fiind utilizat adesea si pe scara mai larga pentru dedurizarea apei potabile in zonele unde duritatea apei este peste media general admisa pentru consumul public.

In interiorul organismului uman, zeolitul neutralizeaza rapid foarte multe toxine, acestea fiind apoi eliminate pe cale naturala. O alta functie a zeolitului in organismul nostru este reglarea nivelului aciditatii la cote optime, in acest mod fiind stimulate bine si sanatatea sistemului nostru imunitar.

Suplimentele cu zeolit sunt foarte necesare si in zonele unde populatia consuma frecvent legume si fructe incarcate de pesticide si alte substante chimice, aici zeolitul neutralizand aceste toxine din alimente si permitand ficatului sa isi desfasoare activitatea la superlativ.

Inclusiv pentru persoanele suferinde de diabet suplimentele cu zeolit sunt benefice, aici zeolitul ajutand la reglarea nivelului zaharului din sange. In mod similar, zeolitul are si o functie in lupta contra cancerului, dar nu de unul singur ci impreuna cu alti antioxidanti la fel de eficienti.

Per ansamblu, suplimentele cu zeolit pot aduce un plus de sanatate pentru foarte multa lume si merita luate in considerare pentru o dieta echilibrata mai ales daca si medicul de familie isi da pe deplin acordul in acest sens. Exista zeolit sub forma lichida, ceva mai scump, si zeolit sub forma de capsule, dar zeolitul lichid este mai eficient desi presupune si o investitie mai mare.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu