Sanatate Sfaturi si sugestii

Traieste mai mult mancand sanatos

Traieste mai mult mancand sanatos
Multe dintre dietele de intretinere corporala clasice recomanda reducerea caloriilor din meniul zilnic si, pana in prezent, aceasta recomandare ramane intru totul valabila, stiindu-se si faptul ca inclusiv speranta de viata creste simtitor prin respectarea acestei reguli de nutritie.

Atentia marita la numarul de calorii introduse in dieta ajuta mult si la reducerea riscurilor de contractare a unor afectiuni grave precum nivelul ridicat de colesterol, presiunea arteriala marita sau cresterea nejustificata in greutate. Este o regula de aur care merita respectata pe toata durata vietii.

In paralel cu reducerea caloriilor din dieta, intotdeauna persoanele care urmeaza un asemenea plan alimentar vor cauta sa isi procure si produse care contin multe vitamine si minerale, care pot fi consumate in cantitati mari, fara a aparea riscuri pentru sanatate sau cresteri in greutate. Intrucat alimentele bogate in nutrimente sunt, de obicei, si naturale se obtine in acest fel si o crestere calitativa a meselor servite zilnic.

Produsele alimentare recomandate pentru o dieta saraca in…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu