Retete dietetice Sanatate

The Clean Eat Plan de la JuiceIt

The Clean Eat Plan de la JuiceItDaca oglinda ta ar putea vorbi asemenea celei fermecate din povesti, ti-ar spune ca ai cea mai frumoasa silueta din lume, la doar trei saptamani de la inceperea unui plan alimentar adecvat: The Clean Eat Plan de la JuiceIt.

Nu, nu este vorba despre un regim strict, ci despre un super plan 5:2, special creat pentru a raspunde nevoilor organismului tau, cat si dorintei tale de a pierde in greutate. De fapt, acest plan caloric controlat intermitent va revolutiona modul in care privesti dietele.

De ce? Pentru ca tu decizi care sunt acele doua zile pe saptamana, neconsecutive, in care vrei sa urmezi programul The Clean Eat Plan – un meniu gata preparat, ce presupune reducerea aportului de calorii pana la 550, aproape un sfert din nivelul lor normal.

Rezultatul? In cel mai scurt timp, tu si oglinda ta veti remarca efectele benefice asupra corpului. Aceasta intrucat meniul 5:2 se bazeaza pe hrana lichida, iar organismul tau va asimila mult mai rapid vitaminele, mineralele si proteinele necesare, fara a acumula, insa, si extra calorii. Mesele mici si dese, formate din limonada, supa crema, suc presat la rece, lapte proteic si doua shot-uri, ii vor asigura corpului aportul optim de nutrienti, iar tie – silueta mult visata.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu