Sanatate Sfaturi si sugestii

“STOP! Protejeaza-te impotriva gripei!”


Protex A preveni este intotdeauna mai usor decat a trata! Alege sa lupti inteligent impotriva bacteriilor!

Spalatul pe maini. Pentru multi este un gest reflex. Pentru si mai multi o activitate de specie rara. De fapt, este cea mai simpla solutie impotriva celor mai grave boli. Nu trebuie uitat faptul ca tipul de sapun cu care te speli este aproape la fel de important ca spalatul pe maini in sine. Pentru protectie garantata, trebuie sa alegi un sapun antibacterian. Protex, marca numarul 1 din Romania in protectia anti-bacteriana elimina 99% din bacterii, protejand sanatatea intregii familii.

Protex ofera o protectie eficienta impotriva bacteriilor, mentinand in acelasi timp pielea curata si hidratata. Contactul cu microbii este inevitabil avand in vedere ca acestia se gasesc de multe ori pe obiectele pe care le folosim zilnic. Putem ajuta la oprirea raspandirii bacteriilor printr-un singur gest: spalatul regulat pe maini, mai ales in situatiile in care riscul de propagare a microbilor este extrem de ridicat. De exemplu, oamenii ar trebui sa fie foarte atenti in special dupa ce folosesc toaleta, inainte de gati sau de a se alatura celor mici. Mai ales in contextul actual, cand exista semnale alarmante cu privire la raspandirea gripei H1N1, trebuie acordata o atentie sporita igienei personale si spalatului pe maini.

"Stop! Spala-te pe maini!"

Protex iti vine in ajutor cu pachetul special ce contine gel de dus, sapun lichid si sapun solid. Acum ai armele perfecte pentru a-ti proteja sanatatea.

Protex

Spalatul pe maini regulat reprezinta o notiune elementara de igiena personala si tine foarte mult de educatie. Responsabilitatea fiecarui adult este sa invete si pe cei mici ce inseamna igiena personala

Foloseste Protex pentru sanatatea ta si a familiei tale!

 

protex

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu