Sanatate Sfaturi si sugestii

Seruri noi pentru marirea sanilor!!!

Seruri noi pentru marirea sanilor!!!Ultimii ani au cunoscut o adevarata explozie a tratamentelor alternative pentru marirea sanilor, multe femei renuntand definitiv la chirurgia plastica din cauza efectelor secundare grave suferite de o groaza de paciente in trecut. Alaturi de pilule si diverse propuneri naturiste pentru marirea sanilor, industria farmaceutica a iesit pe piata cu noi seruri, unele dintre acestea oferind rezultate chiar spectaculoase, daca este sa te iei dupa statisticile realizate pana la ora actuala.

O parte dintre aceste seruri abia au reusit sa treaca peste testele clinice, fiind si in prezent puse serios sub semnul intrebarii, dar altele chiar au dat lovitura, multe femei grabindu-se sa le si probeze, bineinteles sub stricta supraveghere medicala si doar in conditiile de sanatate specificate de catre producatorii acestor seruri de succes pentru marirea sanilor.

1. Serul cu extract din planta asiatica Pueraria mirifica este foarte cautat in prezent pe piata, avand bune proprietati nu doar pentru marirea sanilor, dar si pentru fortifierea si stimularea activitatii glandelor mamare. Nu se recomanda totusi un numar prea mic de sedinte in acest caz, deoarece cantitati prea mari din acest extract, administrate intr-o singura sedinta, pot conduce la dezechilibre ale intregului sistem hormonal.

2. Serul cu Triactol face furori la ora actuala pe piata, fiind tolerat foarte bine de organismul feminin si oferind rezultate bune in cel mai scurt timp posibil. Exista si aici multe riscuri, pe piata aparand multe marci contrafacute, care nu respecta doza stiintifica de Triactol si de asemenea fiind recomandat ca tratamentul sa fie urmat intr-o clinica certificata, unde nu exista riscuri pentru aparitia unor complicatii nedorite.

3. Serul Dermaphuzion contine o formula speciala si poate fi aplicat in clinicile autorizate sa faca tratamente diverse cu produsele Dermaphuzion, separat de acest ser pentru marirea sanilor, compania oferind un tratament complet de frumusete pentru buze, fata, musculatura, etc.

Alaturi de asemenea seruri pentru marirea sanilor, companiile farmaceutice pot oferi alternativ si produse excelente pentru ridicarea si intarirea sanilor sau pentru corecta lor ingrijire, toate aceste produse nefiind deosebit de scumpe, dar putand sa aduce si prejudicii sanatatii atunci cand nu sunt prescrise de un medic certificat, care sa ia in calcul toate posibilele implicatii pentru sanatate.

Chirugia cosmetica este in continuare cautata si nu se afla deocamdata in pragul falimentului, dar solutiile alternative pentru marirea sanilor castiga in popularitate si este foarte bine ca se intampla asa, si aici putand exista mari riscuri pentru sanatate, dar numai daca se va apela la produse netestate clinic si care nu sunt recomandate voua deopotriva de catre medici cat si de catre pacientele care le-au probat deja pe propria piele.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu