Sanatate Sfaturi si sugestii

Scaune si fotolii de masaj pentru persoanele sedentare

Scaune si fotolii de masaj pentru persoanele sedentarePersoanele sedentare, profesionistii care isi petrec ceasuri intregi la birou sau persoanele prea comode ca sa mai faca si ceva miscare fizica pot beneficia de unele avantaje certe pentru sanatate apeland la oferta speciala de scaune si fotolii moderne de masaj, care a ajuns sa fie promovata recent si in Romania.

Astfel de scaune si fotolii pentru masaj sunt specializate si pe diverse afectiuni pe care le pot avea unii dintre noi, fie din cauza unor pozitii gresite la locul de munca, fie congenitale sau dobandite in urma unui accident. Cele mai scumpe dintre aceste produse vin echipate si cu un program de software interactiv, putand fi setate pentru sedinte variate, de la masajul de relaxare si pana la unul dintre masajele terapeutice pe care le au stocate in memorie.

Din fericire, comercializarea unor asemenea produse se poate realiza si prin varianta de "incercare", clientii primindu-si banii inapoi daca nu sunt multumiti de serviciile oferite. Dat fiind pretul maricel de vanzare a unor astfel de scaune si fotolii de masaj, aceasta formula este binevenita, cumparatorul simtind ca nu va arunca banii degeaba pe un produs de proasta calitate.

Scaunele si fotoliile de masaj sunt ajustabile dupa dimensiunile clientului si ele sunt construite intr-un stil clasic, medical, elegant sau sport, dupa caz, toate posedand bineinteles si o tehnologie ergonomica, menita sa relaxeze trupul si sa favorizeze masajul de calitate. Pentru o eficienta sporita, setarea programelor se poate face si cu ajutorul telecomenzii, astfel incat sa te poti simti cu adevarat in mileniul al treilea, facand toate operatiunile necesare simplu si eficient.

Companiile serioase de distributie a unor astfel de produse ofera cumparatorilor service si asistenta tehnica non-stop astfel incat sa nu ajungi sa fii lipsit de confortul cu care te-ai obisnuit indiferent de problemele care s-ar mai putea ivi pe durata exploatarii acestor scaune si fotolii pentru masaj.

Ca preturi de plecare, scaunele si fotoliile de masaj se vand incepand de la 350-400 de euro si pot trece binisor de 1500 de euro in cazul produselor de lux, cu sumedenie de accesorii si programe dintre cele mai variate. Data fiind eficienta lor, nu se poate spune ca nu este o investitie de luat in considerare, dar trebuie prospectata piata cu mare atentie inainte de a face cumparatura propriu-zisa.

Pentru amanunte suplimentare puteti consulta chiar dumneavoastra mediul online unde oferta este variata, iar informatiile utile prezente din abundenta. Gratie formelor de contact puse la dispozitia clientilor, veti reusi sa aflati mai multe detalii chiar de la distribuitori astfel incat sa puteti lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.  

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu