Sanatate Sfaturi si sugestii

Sanatate si frumusete prin apelul la fructe si legume

Sanatate si frumusete prin apelul la fructe si legumeFructele si legumele au inceput sa intre serios pe piata produselor cosmetice din ultimii ani, fiind preferate de catre majoritatea clientilor pentru proprietatile lor naturale si bogatia de minerale si vitamine cu rol hotarator in ingrijirea pielii sau a altor organe ale corpului.

Morcovii, de exemplu, sunt in prezent considerati drept una dintre legumele cu rol esential in ingrijirea pielii, ajutand la pastrarea elasticitatii acesteia prin consumarea lor in stare cruda sau prin folosirea sucului de morcovi la exterior. Substantele active din morcovi pot distruge radicalii liberi, pastrand un aspect sanatos si placut al pielii si a tenului.

Caisele si zarzarele sunt bogate in vitamine si minerale si au un rol pozitiv pentru sanatatea pielii, fiind utile si prin aportul lor bun de grasimi vegetale, calciu si potasiu. Multe produse cosmetice contin extract natural de caise si sunt de aceea cautate atat de catre femei cat si de catre barbati. In aromaterapie, caisele de asemenea au un rol important.

Maslinele si uleiul de masline sunt prin definitie un simbol al sanatatii, fiind utile atat pentru consumul intern cat si prin introducerea in diverse produse cosmetice sau folosite ca atare pentru ingrijirea pielii. Nu doar maslinele sau uleiul au rol pozitiv pentru ingrijirea pielii, dar si frunzel…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu