Diete Sanatate

Rata metabolismului si scaderea in greutate

Rata metabolismului si scaderea in greutate
Intrucat unele persoane care doresc sa piarda in greutate nu au rabdare atunci cand adopta o dieta de slabit oarecare iata in continuare cateva sfaturi utile la care puteti apela pentru a obtine o crestere a ratei metabolismului si astfel sa atingeti mai repede obiectivele propuse printr-o ardere mai mare a grasimilor din corp:

– Serviti un mic-dejun mai bogat, dar fara grasimi multe, din care sa nu lipseasca cerealele si proteinele astfel incat sa nu mai simtiti nevoia sa mancati nimic altceva pana la pranz; pentru a putea insa face acest lucru posibil, nu mancati decat foarte putin la cina si culcati-va devreme.

– Serviti mesele zilei la ore fixe, in mod regulat, si intr-un numar la alegerea dumneavoastra; puteti astfel servi chiar si 6 mese pe zi, in portii din ce in ce mai mici pe masura ce creste numarul lor, dar intotdeauna la aceleasi ore si fara a mai gusta nimic intre mese; astfel organismul se va deprinde sa arda grasimile intr-un ritm mai alert si va continua sa o faca chiar si dupa ce veti alege sa serviti mai putine mese pe zi.

– Introduceti condimentele in felurile dvs. de mancare pentru ca si astfel veti creste rata metabolismului la cote mai mari; usturoiul, piperul, ceapa cruda etc. introduse in dieta in cantitati moderate pot avea un impact benefic asupra scaderii in greutate.

– Nu reduceti ni…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu