Sanatate Sfaturi si sugestii

Produse de calitate care combat cu adevarat celulita

Produse de calitate care combat cu adevarat celulitaCelulita ramane in continuare una dintre problemele mari cu care trebuie sa se confrunte multe dintre femei, pentru moment neexistand tratamente complete pentru aceasta afectiune, dar putandu-se totusi apela la unele metode si produse care sa dea rezultate bune pe termen lung.

In mod special din cauza unei diete gresite si a dezechilibrului hormonal care o acompaniaza, celulita poate sa se accentueze la cote alarmante, fiind insa de ajuns sa se opteze pentru o schimbare inspirata a dietei ca sa se inregistreze si niste rezultate pozitive in ce priveste combaterea celulitei.

In paralel cu dieta pentru ameliorarea celulitei, este recomandat sa se faca apel si la produse medicale recunoscute ca avand o buna eficienta, dintre acestea meritand amintite mai ales cremele si lotiunile pe baza de aminofilina, teofilina, retinol A, cafeina si/sau acizi alfa-hidroxi.

Produsele pentru combaterea celulitei precum cele amintite anterior ajuta foarte mult la exfolierea si regenerarea tesuturilor pielii, dar nu vor mai fi la fel de eficiente daca nu sunt insotite de o alimentatie pe masura, de multa miscare fizica si bineinteles de nelipsitul masaj zilnic care sa activeze multumitor circulatia sangelui.

Tinuta astfel sub control celulita nu va reprezenta o problema atat de grava de sanatate, dar altfel evolutia sa poate fi devastatoare pentru organism, complicatiile de nedorit afectand serios nu doar aspectul estetic, dar si capacitatea de miscare sau activitatea profesionala.

Savantii desfasoara studii intense pentru a gasi un remediu eficient impotriva celulitei insa eforturile lor au nevoie de timp si de investitii deloc de neglijat asa ca pana la momentul identificarii unui leac mai bun pentru aceasta boala pacientii afectati de celulita trebuie sa respecte intocmai indicatiile medicului si sa nu neglijeze cu nici un chip simptomele initiale chiar daca nu par atat de grave la o prima vedere.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu