Sanatate Sfaturi si sugestii

Prin schimbari inspirate de dieta lichidul seminal poate avea un gust mai placut!

Prin schimbari inspirate de dieta lichidul seminal poate avea un gust mai placut!O dieta inspirata din Occident propune barbatilor unele ajustari sanatoase pentru mesele zilnice menite sa ii faca si mai puternici, dar si sa imbunatateasca calitatea si gustul lichidului lor seminal, motivatia implicita fiind suficient de puternica pentru a ii determina pe barbati sa adopte o astfel de dieta, astfel ei beneficiind si de o alimentatie ceva mai bine diversificata, dar si de un plus la capitolul fertilitate.

In special odata cu inaintarea in varsta, lichidul seminal poate sa capete un iz, respectiv un gust complet respingator, de vina fiind si dieta proasta, dar si degradarea treptata a unor procese din organismul masculin. De regula, cu cat mai acid va fi lichidul seminal, cu atat mai de proasta calitate vor fi si fluidele eliminate de barbati, un consum crescut si constant de apa neutralizand acest efect si putand sa readuca echilibrul din acest punct de vedere.

Unele femei nu prea acorda atentie unui asemenea aspect, dar altele sunt deranjate de "marfa" proasta expusa de barbati pe durata sedintelor de sex, un lichid seminal mai acid putand impieta si asupra calitatii sexului, dar si asupra conceperii de copii sanatosi. Nu este un subiect pe care sa il poti intotdeauna discuta deschis insa, daca e musai, atunci se poate pune pe masa si aceasta problema, importanta totusi pentru viata sexuala a unui cuplu.

Printre recomandarile de ordin alimentar care pot fi preluate de catre barbati pentru a isi imbunatati calitatea lichidului seminal, se pot aminti si eliminarea consumului de droguri, alcool, tutun, cafea sau macar reducerea acestora simultan cu cresterea consumului de lichide. Alte alimente care pot impieta asupra gustului si mirosului spermei sunt si cele bogate in sulf precum varza, broccoli, usturoiul, ceapa sau sparanghelul. Acestea din urma pot fi, desigur, consumate regulat, dar nu cu 24 de ore inainte de sex, de preferat a aparea la mesele zilnice mai des fiind legumele care neutralizeaza aciditatea din organism precum morcovii tineri, ardeii grasi, telina, patrunjelul etc.

Fructele consumate la discretie vor ajuta simtitor la imbunatatirea calitatii lichidului seminal, in mod special fructele mai bogate in apa fiind recomandate pentru aceasta. Astfel pepenele rosu, strugurii, merele si perele mai zemoase, fructele de mango, kiwi si chiar sucul proaspat de lamaie facut limonada sunt de bun folos, pentru un gust mai dulce si un parfum special nutritionistii recomandand in mod aparte ananasul si condimentele aromate de tipul scortisoarei.

Lichidul seminal isi poate reduce aciditatea si modifica atat gustul cat si mirosul la doar 24 de ore dupa schimbarile de dieta amintite mai sus, barbatii putand trisa si optand sa consume astfel de alimente sanatoase doar cu o seara inainte de sedintele lor de sex, dar fiind totusi recomandat tuturor barbatilor sa consume apa plata din belsug si de asemenea fructe si legume alcaline cat mai des in fiecare zi nu neaparat pentru a-si imbunatati calitatea spermei, dar si pentru a beneficia de un plus de sanatate. Partenerele lor ii pot motiva mai usor pentru o schimbare inspirata de dieta, in rest fiind de sperat ca lucrurile sa decurga multumitor atat intre cearceafuri cat si la servirea meselor zilnice.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu