Sanatate Sfaturi si sugestii

Primavara, schimba-ti obieciurile de nutritie

Primavara, schimba-ti obieciurile de nutritieCer însorit şi pomi înfloriţi, acestea sunt semne sigure că a venit primăvara. Şi, după o iarnă lungă şi rece, primăvara trezeşte la viaţă nu numai natura, dar şi pe fiecare dintre noi.
Dacă totuşi ai întâmpinat primăvara cu câteva kilograme în plus, este timpul să iei măsuri, ca şi organismul tău să fie senin şi înflorit.

Multe persoane încep o dietă şi un program de exerciţii în lunile de primăvară, şi bine fac. Vreme mai caldă înseamnă şi mâncare mai uşoară. Şi, pe măsură ce hainele încep să dezvăluie mai mult, devine din ce în ce mai greu să ignori urmele exceselor din timpul iernii. Este deci cel mai bun moment pentru un nou început, atât timp cât nu abordezi problema prea agresiv. Dacă îţi propui de la început o dietă extrem de restrictivă şi un program de exerciţii fizice peste puterile tale de rezistenţă, foarte curând vei renunţa definitiv la eforturile tale şi, prin urmare, nu vei obţine niciun rezultat din cele dorite.

Să îţi stabileşti un target odată cu venirea primăverii este o atitudine binevenită doar dacă priveşti realist situaţia, analizând tendinţele reale de nutriţie şi obiceiurile sportive, şi stabileşti obiective pe care le poţi atinge. Astfel vei putea să vezi rezultate concrete care te vor încuraja să continui cu acest nou stil de viaţă.

Fă-ţi o listă de priorităţi în ceea ce priveşte schimbările…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu