Sanatate Sfaturi si sugestii

Pilates pentru o viata sexuala intensa! Iata care sunt exercitiile magice!

Pilates pentru o viata sexuala intensa! Iata care sunt exercitiile magice!Nu de puține ori s-a spus că sportul îmbunătățește viața sexuală. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează mult calitatea vieții sexuale. 35 de femei cu vârste între 18 și 35 de ani, după 20 de minute de sport, au reacționat cu 169% mai bine la stimulii sexuali, comparativ cu dățile în care acestea nu făcuseră mișcare.
 
Sportul recomandat pentru o viată sexuală mai bună este pilatesul. Secretul constă în antrenarea zonei centrale, adică centrul de putere al corpului, definitoriu pentru pilates.
“Muşchii implicaţi în asigurarea stabilităţii zonei centrale sunt: transversul abdominal, musculatura perineală (muşchii planşeului pelvian), multifizii şi diafragmul.
Cele patru elemente muscular, când lucrează în acelaşi timp, stabilizează şi tonifiază centrul corpului.
 
 Activarea celor patru stâlpi este vitală pentru perineu, muşchii din această zonă sunt tonifiati, ceea ce înseamnă o viaţă mai lungă pentru organele sexuale si un orgasm mai intens. ", spune Marga Bălan, fondatoarea Scolii de Pilates şi lector al Federaţiei Române “Sportul pentru toţi”.
 
Exerciţiile pilates şi felul în care înveţi să respiri în timpul practicii au un impact pozitiv asupra vieţii sexuale.
Modul în care respiraţia diafragmatică fluidă infulentează presiunea intraabdominala şi, indirect, activitatea perineului, care îşi recapătă tonusul, aduce mai multă plăcere cuplului în timpul actului sexual, ducând la un orgasm mai intens.
Aceste tipuri de exercitii cer o coordonare a respirației cu mișcările, lucru care este foarte util când vine vorba de sex. Respirația regulată favorizează o mai bună oxigenare a sângelui și, implicit, a organelor sexuale.
Marga Balan susține în perioada 27-29 noiembrie Cursul de Specializare Pilates, un curs fresh, actualizat conform celor mai noi descoperiri științifice: Evoluție, Fluență , Excelență! Pentru detalii despre curs, dar şi despre activitatea Margăi, puteţi consulta pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/scoaladepilates

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu