Sanatate Sfaturi si sugestii

Parodontoza, tratata modern si fara durere

Din cele mai vechi tiParodontoza, tratata modern si fara durerempuri durerile de “masele” cum le spuneau bunicii erau cele mai rele. Ameteala, nu ai chef de nimic, vrei doar sa nu te mai doara.  Din pacate, micile neglijente duc incet, incet catre aceasta afectiune numita parodontoza. Sa ne gandim de cate ori  ne-am spalat neglijent pe dinti, am mancat nesantos, am baut prea multa cafea sau abandonatul fumutaului nu a fost pe lista noastra de prioritati.

Acum exista un tratament care face ca aceasta afectiune sa fie de domeniul trecutului si sa fim multumiti de dantura noastra si de starea noastra generala. Electronic Doctor vine cu un remediu unic, inovator si care ne va scuti de tot stresul provocat de vizitele la dentist. Bazat pe o tehnologie noua, cea cu radacinile in electromagnentism, duce la regenerarea celulara, tratarea bolii fara efecte secundare si prevenirea consecintelor.

Mai exact, “mecanismul” Electronic Doctor se bazeaza pe campulul electromagnetic care declanseaza un puternic raspuns de auto-regenerare exact unde este aplicat prin atragerea in acea zona a unui numar mare de celule mezenchimale nediferentiate autologe. Proliferarea acestor celule in jurul dintilor duce la regenerarea tesutului osos si a gingiilor, elimand incet dar sigur probleme grave cum ar fi mobilitatea dentara, retractia gingivala sau sangerarile gingivale.

Acest tratament vine cu urmatoarele avantaje:

-tratament non-invaziv fara efecte secundare, fara stari de ameteala, voma, dureri de cap

-tratamentul poate fi vazut si ca o relaxare timp de 2 ore cat acesta isi face efectul

-nu are tangente cu instrumente cum ar fi acele/seringi/pansamente

-nu are nicio contraindicatie

-este recomandat tuturor persoanelor care vor sa se tratateze inteligent si sigur

-nu are o birocratie cu care sa te lupti, sau o suma uriasa pe care trebuie sa o platesti

-personal calificat dispus sa te ajute si sa iti faca durata tratamentului cat mai placuta.

In plus, specialistii Electronic Doctor pun la dispozitie o clinica cu un apect impecabil intr-o zona centrala a capitalei si au la dispozitia voastra specialisti care va vor aplica dispozitivele si va vor da cele mai bune indicatii pentru a obtine cele mai bune rezultate. Daca din cauza timpului nu va puteti deplasa la clinica lor, un specialist vine la dvs. acasa, va aplica tratamentul si peste 2 ore se intoarce pentru a recupera dispozitivele. Simplu, eficient si cu rezulatate.

Trebuie sa fim mandri ca si in Romania accesul la tehnologie in favoarea sanatatii este facilitata printr-o inventie benefica la care acum avem acces.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu