Sanatate Sfaturi si sugestii

Otrava din meniu

Otrava din meniuÎn fiecare zi suntem asaltaţi de  produse ce se distanţează  de calitate şi care nu au nicio legatură cu originalul. Marea industrie profitabilă a fraţilor noştri chinezi merge până dincolo de penibil, aducându-ne în farfurie otrăvuri.
Pe lânga jucării periculoase pentru copii, haine ce ne afectează  pielea şi au un risc dermatologic foarte mare, accesorii ce imită branduri de renume, ajungem şi la limita imaginaţiei. Se pare că în farfuria noastră dacă este aprovizionată după reţeta  chinenească   găsim varză falsă fabricată din amidon, ouă false din gelatină şi coloranţi, sau carne de vită obţinută, paradoxal carne de porc. Există până şi produse alimentare  false made în China care  îngrozesc pe orice cetăţean responsabil cu sănătatea lui.
Alimentaţia sănătoasă nu mai poate fi garantată de nimic, căci înlocuitorii au invadat piaţa. Produsele tradiţionale au fost  ignorate  iar producţia internă descurajată. Tot ce a ţinut de calitatea produselor românesti a fost pusă sub semnul neoriginăliţatii iar consumul de produse chinezeşti  încurajat.  Brânza proaspată de la ţară şi ouăle din cuibarul bunicii nu au fost în trend  iar a alege o variantă  sănătoasă pentru hrana zilnică nu a fost o prioritate.
Aşa s-a ajuns la a avea fake-uri şi în farfurie pe lângă haine, genţi, accesorii sau produse de uz casnic, toate periculoase pentru siguranţa noastră.
Filmuletul de mai jos confirmă decorul trist alimentar la care ne putem supune dacă nu alegem mâncarea autentică. Varza este facută din particule de ceară şi bineînţeles, coloranţi artificiali.
 

Ouă din gelatină. S-ar fi gândit cineva chiar acum 10 ani că vom ajunge să avem în lista cu oferte ouă din gelatină?

Acest  video confirmă  faptul că  deşi pare ireal, da, putem avea ouă  din gelatină.
Revoltator însă adevărat. Atenţia pentru sanatatea şi alimentaţia noastră trebuie să fie maximă iar a înţelege că natural e cel mai sigur este o informaţie ce trebuie procesată şi mai ales luate măsuri pentru a ne bucura de vitalitate si nu a afla verdicte triste.
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu