Sanatate Sfaturi si sugestii

Nu renuntati atat de usor la mustar

Nu renuntati atat de usor la mustar
Mustarul, unul dintre cele mai populare condimente in trecutul apropiat, a inceput sa fie eliminat din meniul multor persoane din motive inca neclare si e pacat sa descoperim acest lucru deoarece, pe langa gustul sau placut, mustarul poate avea si o serie de alte intrebuintari care toate ne spun ca e bine sa tinem si cate un borcan de mustar la indemana, in frigider.

Tratamentul gatului inrosit – o solutie compusa din mustar, o lingura de sare, suc de lamaie, miere de albine si jumatate de ceasca de apa fierbinte ne va ajuta simtitor la ameliorarea durerilor de gat, in perioada cand suntem expusi virozelor respiratorii. Se face gargara cu aceasta bautura picanta si se pot inregistra rezultate foarte bune.

Dezodorizant – recipientele care inca pastreaza mirosurile vechi pot fi spalate cu o solutie de mustar si apa calda si mirosurile vor disparea ca prin minune.

Masca de ten – in cazul persoanelor care nu au un ten sensibil, o masca facuta dintr-un strat subtire de mustar poate face minuni pentru ten.

Tonic al sistemului muscular – o baie fierbinte cu pasta de mustar adaugata in apa poate …
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu