Sanatate Sfaturi si sugestii

Nu cedati la insistentele partenerilor vostri daca ei va cer urmatoarele favoruri!

Nu cedati la insistentele partenerilor vostri daca ei va cer urmatoarele favoruri!Tot mai prezente printre solicitarile cu tenta sexuala care pot fi adresate unei partenere mai vechi de relatie au inceput sa fie anumite favoruri care frizeaza limitele normalitatii, multe femei ajungand deja in postura de victima din aceasta cauza si regretand foarte mult ca au cedat atat de usor la insistentele "iubitilor" danselor.

Oamenii sunt capabili de multe nebunii pentru a-si condimenta catusi de putin viata lor sexuala, iar acest lucru este privit ca parte integranta din relatiile care apropie mult parteneri de sex opus sau de acelasi sex, dar chiar si in asemenea situatii exista diferente clare intre pasiune genuina si abuz sau manipulare, solicitarile urmatoare incadrandu-se cel mai adesea la capitolul abuzuri si nicidecum la nebuniile comune pe care le mai poti face din dragoste:

1. Intalniri in grup pe Internet
Pornind de la simplele sedinte virtuale pentru swingeri si pana la intalnirile reale dintre doua sau mai multe cupluri de indragostiti, sexul in grup s-a demonstrat stiintific ca nu este deloc sanatos mai ales pentru tinerele femei, de aceea medicii cerandu-le acestora sa se abtina de la practicarea de astfel de orgii sexuale.

2. Preludiu prin limbaj murdar si abuz de alcool
Nu putini sunt si partenerii de sex care solicita de la amicele lor sa li se vorbeasca murdar pe fondul consumului de alcool, astfel creandu-se de fapt bazele unui comportament antisocial care poate distruge complet sansa unei casnicii normale pentru o tanara care se angajeaza repetat in astfel de practici sexuale.

3. Mini orgii de tip threesome
Fie din simpla curiozitate, fie pentru a se obtine si oferi favoruri sexuale diverse, tinerii mai practica in prezent si asa-numitele sedinte de sex in trei, prin care fetele sunt supuse in mod mai mult sau mai putin voluntar la unele perversiuni sexuale. Deloc sanatos pentru ele, sexul in trei este bine sa fie evitat atat pentru protejarea imaginii personale cat si pentru a se diminua riscul contractarii unei boli venerice.

4. Inregistrari video compromitatoare
O moda care face furori si in Romania este comertul cu inregistrari video de factura porno facute de amatori prin care adesea se incalca dreptul la intimitate a unei persoane, asemenea productii video fiind puse la dispozitia publicului fara acordul explicit al tuturor celor care apar in "distributie". Multe fete au patit deja un astfel de pocinog si este de sperat ca pe viitor alte tinere sa fie mai atente atunci cand li se solicita sa apara intr-o astfel de inregistrare video, aparent "nevinovata".

5. Schimburi de poze nud
Similar cu situatia amintita anterior, nu de putine ori tinerii in special mai fac si schimburi de fotografii nud, in aceste fotografii putand adeseori sa apara si o persoana de varsta minora si de asemenea existand si posibilitatea ca aceste fotografii sa fie facute publice, fara acordul explicit al posesorului.

Desi tentanta si plina poate de un farmec aparte pentru multe persoane, magia sexului condimentat si cu ceva perversiuni nu este deloc atat de ofertanta pe cat pare la o prima vedere, cel mai adesea astfel de experimente soldandu-se cu insatisfactii majore in plan sexual si chiar cu expunerea jenanta a unor aspecte ale personalitatii tale pe care ai dori totusi sa nu ti le mai stie nimeni altcineva.

Partenerii de relatia care isi permit de regula sa va ceara si favoruri sexuale de tipul celor amintite mai sus nu sunt mai niciodata persoane de incredere, o astfel de solicitare trebuind de aceea sa fie si un serios semnal de alarma pentru voi, ca sa va puneti astfel in garda si sa preveniti orice manipulare ulterioara venita din partea lor.

Nu cedati in concluzie la insistentele partenerilor vostri atunci cand instinctele va spun ca ceva nu este in regula si incercati sa va indepartati cat mai repede de acestia daca observati ca ei nu doresc decat sa profite de pe urma increderii pe care le-ati acordat-o si nicidecum sa va fie alaturi cu trup si suflet asa cum este orice prieten adevarat, fie el adorat peste masura sau doar simplu partener de sex.

foto Northfoto