Sanatate Sfaturi si sugestii

Noutati pentru sanatatea ta la inceputul verii


Sanatate - Calciu Sandoz

Calciu Sandoz

Stiai ca, dintre toate mineralele, calciul se gaseste in cantitatea cea mai mare in organism? Si mai exact, ca cea mai mare proportie se gaseste in oase?

Calciul joaca un rol important in functionalitatea organismului, fiind  esential pentru sistemul nervos, muschi si functiile inimii, precum si pentru coagularea sangelui. In plus, calciul intermediaza actiunea a numerosi hormoni. Pentru a-si indeplini toate aceste roluri, calciul trebuie sa patrunda in tesuturile respective in concentratia optima.

Compania Sandoz este prima din lume care a produs pastila efervescenta cu calciu  si tot prima care se ocupa neincetat  din 1929 de protectia oaselor, pentru ca, surprizator, adesea ne ocupam de protejarea lor la exterior si neglijam protectia din interior, datorata consumului de calciu.

In Europa, deci si in Romania, consumul de calciu este mult sub necesarul optim  pentru toate categoriile de varsta.

Compania Sandoz a creeat mai multe forme de comprimate efervescente de calciu , toate avand un gust delicios, una dintre ele fiind Calciu-Sandoz Forte 500 mg.

Calciu-Sandoz Forte® 500 mg este indicat in: tratamentul deficitului de calciu, atunci cand necesarul de calciu al organismului este crescut (perioada de crestere, sarcina, alaptare), in tratamentul adjuvant al osteoporozei cu diferite cauze (post-menopauza, senila,determinata de corticosteroizi, post gastrectomie sau imobilizare).

Comprimatele efervescente sunt foarte usor de utilizat, trebuie doar dizolvate intr-un pahar cu apa.

La adulti, doza recomandata este de 1 g calciu (2 comprimate efervescente Calciu-Sandoz

 Forte 500 mg) pe zi.

La  copii, doza recomandata este in functie de varsta: intre 6 ani – 10 ani 500 mg calciu (un

comprimat efervescent Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi, iar  la copii cu varsta peste 10 ani doza recomandata este de 1 g calciu (2 comprimate efervescente Calciu-Sandoz Forte 500 mg) pe zi.

Calciu-Sandoz Forte 500 mg contine saruri de calciu usor solubile si ionizabile in cantitati

mari, ce permit un supliment adecvat de calciu.

Cu un aport adecvat de calciu si absorbtie optima, Calciu Sandoz Forte va protejeaza oasele in interior!

Sanatate - Persen Drajeuri

Persen

De cele mai multe ori,munca, oboseala, traficul din oras sau agitatia din jur fac ca linistea ta interioara sa fie tulburata, sa simti ca nu poti face fata stresului de la birou, muncii de acasa si oboselii acumulate. Nu lasa ca toate acestea sa te darame! Trebuie sa ajuti organismul sa faca fata, sa actionezi cu mult calm in fata problemelor.

Esti extrem de stresata si agitata, nu te poti concentra, nu dormi din cauza grijilor si toate iti ies pe dos? Te ajuta Persen® …

Sandoz Pharma a creat Persen®, medicament 100% din extracte din plante, ce te ajuta in rezolvarea in liniste a problemelor datorate stresului sau surmenajului.

Persen® este un medicament din plante cu efect “tranchilizant” usor. Se administreaza in forme usoare de surmenaj mental, agitatie, excitabilitate si insomnie.

Sanatate - Persen forteFormula 100% naturala contine extracte din:

1. radacina de valeriana
2. frunza de roinita (melisa) si
3. frunza de menta.

Radacina de valeriana  amelioreza simptomele de nervozitate cum ar fi agitatia, iritablitatea, surmenajul.

Frunzele de melisa au efect carminativ (de eliminare a gazelor intestinale) si sedativ, iar menta se utilizeaza traditional impreuna cu radacina de valeriana si are rolul de a regla tranzitul intestinal.

Persen se gaseste in lanturile de farmacii in doua forme: Persen drajeuri si Persen Forte si poate fi utilizat de de catre toti adultii si adolescentii cu varsta de peste 12 ani.

Alin Iosub

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu