Sanatate Sfaturi si sugestii

Meladerm, un produs nou pentru inalbire si piele depigmentata

Meladerm, un produs nou pentru inalbire si piele depigmentataUn produs revolutionar pentru inalbirea pielii, Meladerm nu este foarte diferit de alte produse din gama sa, dar poate estompa mult mai multe imperfectiuni ale tenului decat predecesoarele sale. Astfel, Meladerm se aude ca ascunde la superlativ petele de varsta, urmele lasate de acnee, punctele negre, hiperpigmentarea sau portiunile intunecate de piele, facand toate acestea si prin restabilirea unui aspect fraged al tenului.

Multe cliente ale acestui produs au declarat, cel putin asa dupa cum reiese din marturiile lor online, ca Meladerm chiar isi face treaba, ascunzand cu succes mai toate defectele tenului, inclusiv persoanele de culoare beneficiind din plin de proprietatile sale de exceptie. Inalbirea tenului apare intr-un ritm normal si nu peste noapte, iar producatorul chiar se angajeaza sa dea banii inapoi clientilor nemultumiti.

Listat imediat dupa un alt produs celebru pentru inalbirea tenului numit Revitol, Meladermul garanteaza astfel tuturor femeilor care au tenul distrus de diferite afectiuni mai noi sau mai vechi, ca la crearea lui s-au folosit multe ingrediente naturale, ceea ce pare sa ofere si mai mult credit pentru acest produs cosmetic.

Printre ingredientele principale ale Meladermului se numara si acidul kojic, alfa-arbutinul, extractul din lemn dulce si acidul lactic, toate acestea fiind recunoscute pentru rolul bun pe care il au in ingrijirea tenului. Efectele deosebite ale aplicarii acestui produs se vad dupa trecerea catorva saptamani de zile, insusi producatorul garantand pentru un succes deplin dupa aproximativ 30 de zile.

Meladerm se poate aplica fara probleme chiar si pe durata a trei luni de zile incontinuu, in acest mod obtinandu-se si inalbirea, dar si ameliorarea simtitoare a afectiunilor tenului din trecut. Foarte laudat si se pare ca nu de pomana, Meladerm isi mentine pozitia de lider pe piata produselor pentru inalbirea pielii, destul de putine voci vorbind pana in prezent impotriva sa, dar si atunci cu dovezi insuficient de solide pentru a se pune un semn de intrebare asupra uzului indelungat din acest produs cosmetic.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu