Sanatate Sfaturi si sugestii

Lifting facial la domiciliu, fara bisturiu!

O noua metoda de eliminare a ridurilor fara bisturiu, care poate fi folosita fara probleme chiar si de acasa cu ajutorul unui kit special a fost pusa la punct in Occident unde exista deja multe iubitoare de frumos care au probat pe propria piele acest lifting facial inedit care presupune in esenta intinderea pielii tenului si a gatului in plan vertical cu ajutorul unor ustensile simple, dar foarte ingenioase prezente in kitul de lifting facial.
 
Kitul antirid pentru lifting facial la domiciliu include un dispozitiv tip ancora care se fixeaza pe ceafa si care poate fi apoi mascat usor sub par, un set de benzi elastice si un set de benzi adezive speciale, testate dermatologic, care sunt necesare pentru mentinerea pielii tenului in extensie timp de cateva zeci de minute bune in fiecare zi.
 
Odata inceput tratamentul de lifting facial cu benzi adezive, va fi nevoie de ceva ambitie si rabdare deoarece sedintele de lifting facial trebuie sa se desfasoare de mai multe ori pe saptamana (minimum 3 zile saptamanal) pana ce se atinge efectul dorit, respectiv pana ce se observa disparitia ridurilor, a barbiei duble sau a altor defecte de acest tip, tenul capatand un plus de fermitate si stralucire in acest mod.
 
Lifting facial la domiciliu, fara bisturiu!In cadrul sedintelor de lifting facial la domiciliu, pielea fetei este initial foarte bine intinsa tragandu-se ferm parul de pe frunte pe spate dupa care sunt aplicate benzile adezive speciale in punctele cheie pentru a se mentine asa pielea in extensie pentru mai multe zeci de minute. Benzile adezive sunt prevazute cu niste “carlige” ingenioase care permit atasarea lor precisa de dispozitivul tip ancora de pe ceafa prin intermediul unor benzi elastice special destinate acestui scop.
 
Avantajele acestui inedit lifting facial la domiciliu sunt de necontestat, intregul kit de infrumusetare putand fi procurat la un pret relativ mic, aproximativ 100 RON, iar efectele putandu-se observa chiar si dupa trecerea unui interval scurt de vreme de minimum 2 saptamani de zile. Kitul pentru lifting facial la domiciliu nu se bucura pe moment de o promovare mai larga si va fi nevoie din acest motiv de ceva munca de cautare pentru a intra in posesia sa si a incepe tratamentul vostru antirid.
 
Conform specialistilor care au testat aceasta metoda pe mai multi subiecti femei, beneficiile pentru frumusete sunt reale, iar rezultatele multumitoare si comparabile cu cele obtinute la o clinica de chirurgie estetica unde se practica sedinte de lifting facial cu ajutorul bisturiului. Sedintele de lifting facial la domiciliu trebuie insa repetate periodic an de an deoarece pielea tenului poate reveni la forma sa initiala la doar cateva luni dupa incheierea acestui inedit tratament antirid.
 
Date fiind insa avantajele certe pentru frumusete precum si usurinta cu care pot fi facute acestor sedinte de lifting facial la domiciliu, merita incercata si aceasta metoda pentru intinerirea fetei voastre, costurile fiind foarte scazute in raport cu cele practicate la clinicile de chirurgie estetica, iar beneficiile pentru frumusete reale, acest tratament antirid bazandu-se pe o procedura noninvaziva care nu va pune in pericol sanatatea tenului vostru.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu