Diete Sanatate

Hraniti-va partenerii pentru a ajunge barbati adevarati!

Hraniti-va partenerii pentru a ajunge barbati adevarati!O dieta de succes se pare ca poate transforma aproape orice barbat intr-un adevarat superman, speculand din plin calitatile pozitiv masculine care pot fi astfel potentate si printr-o alimentatie potrivita.

Bineinteles, nu va fi vorba la final despre un barbat agresiv si dur ci, la fel ca si in cazul celebrului Super-Barbat, se pot atinge niste parametri optimi in ce priveste sanatatea si performantele de care poate fi capabil organismul uman.

O astfel de dieta, care sa trezeasca masculul alfa din orice barbat, va trebui obligatoriu sa includa nu doar o selectie atenta a ingredientelor, dar si sa includa doza zilnica obligatorie de exercitiu fizic precum si o atitudine pozitiva, de invingator.

Din punct de vedere alimentar, barbatii adevarati ar trebui sa adopte o dieta bogata in proteine si saraca in grasimi, care sa includa si multe fibre alimentare precum si un aport moderat de carbohidrati. Astfel se poate evita definitiv cresterea in greutate si se pun si bazele dezvoltarii armonioase a masei musculare.

Intrucat barbatii adevarati mai fac si excese din cand in cand, se permite in dieta unor astfel de masculi sa se serveasca si mese mai copioase, dar numai o data p…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu