Sanatate Sfaturi si sugestii

Gateste sanatos !

Gateste sanatos !
Pentru a gati sanatos sunt importante atat alimentele pe care le alegem cat si felul in care le preparam. Gatite astfel, mancarurile vor arata si bine si vor fi delicioase, dar mai ales dietetice.
Pe gratar, cu aburi, sau la cuptor se pot gati usor si rapid o mare varietate de rete, de la cele mai simple la cele sofisticate, toate foarte gustoase. Decorix.ro incurajeaza gatitul sanatos si practic, de aceea, a inclus in oferta sa accesorii de bucatarie ingenioase si de calitate, ideale pentru a gati astfel de mancaruri.

Gratarul este o metoda de gatit ce poate fi utilizata pentru aproape toate alimentele. Preparatele rezultate sunt delicioase si au o crusta crocanta. Pentru a putea pune pe gratar orice fel de carne, legume si chiar fructe si branzeturi, este recomandata o placa pentru gratar. Pentru carnea de pui, sunt utile si un rotisor emailat cu grill, precum si un suport pentru pulpe de pui, care face ca pulpele sa ocupe mult mai putin loc pe gratar sis a se prajeasca uniform.

Una dintre cele mai simple metode de gatit, ideala pentru pastrarea vitaminelor si mineralelor din alimente, este prepararea la aburi. Provenind din bucataria orientala,…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu