Diete Sanatate

Dieta patronilor

Dieta patronilor
Persoanele privilegiate din zilele noastre, care isi pot permite sa investeasca sume maricele de bani pentru a urma diete de succes, vor fi mai mult decat inspirate daca vor opta pentru o dieta bogata in proteine, saraca in carbohidrati si cu un aport marit de calciu si alte minerale esentiale, care pot fi obtinute in principal din lactate degresate, branzeturi de lux si fructe si legume proaspete.

O dieta de succes pentru “patronii” cu dare de mana va include obligatoriu o prima faza (saptamana I) in care aportul marit de proteine sa conduca la cresterea masei musculare, dar cu un control strict al greutatii, obtinut prin reducerea stiintifica a caloriilor din meniul zilnic. Astfel se pot pune bazele unei evolutii armonioase a siluetei corporale si se poate ajunge la scaderi in greutate inca din aceasta faza.

In cea de-a doua faza a dietei adresata celor bogati (saptamana II) se vor servi in continuare mese bogate in proteine (peste, oua, carne de pasare) si sarace in calorii, acum putandu-se introduce si lactate degresate, care sa ofere un plus de calciu, foarte util odata ce masa musculara este in crestere. Tot acum se pot introduce si fructele in dieta, dar nu si legumele. Atat in prima saptamana cat si in cea de-a doua nu se pot consuma nici cereale integrale si nici paine, care vor putea fi introduse in meniul zilnic abia dupa 3-4 saptamani.

In fazele urmatoare ale dietei pentru cei bogati, se pot introduce treptat legumele si cerealele in dieta, dar cu atentie pentru a depista care dintre aceste produse poate contribui la cresteri ulterioare in greutate. Daca se descopera, de exemplu, ca painea sau cartofii provoaca o crestere usoara in greutate atunci e bine sa se renunte definitiv la consumul acestor alimente, ele putand fi servite doar ocazional sau in portii foarte mici.

Printre produsele recomandate…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu