Diete Sanatate

Dieta eficace pe baza de oua si grapefruit

Dieta eficace pe baza de oua si grapefruit
Avand mai multe variante peste tot in lume, dieta pe baza de oua si grapefruit se numeste astfel deoarece presupune consumul celor doua tipuri de alimente la fiecare masa a zilei, adica se vor include cate o jumatate de fruct de grapefruit (sau sucul obtinut de la fruct) si un ou de dimensiuni medii (fie doar si albusul) la fiecare masa, inclusiv la gustarile de peste zi.

Ideea generala este ca oul servit la fiecare masa si fructul de grapefruit ofera proteine si alte nutrimente utile, detoxifiind in acelasi timp organismul. La fiecare masa nu se vor consuma doar oua si grapefruit ci se pot include si cereale integrale, putina carne fara grasime, legume, zarzavaturi, alte fructe, lactate degresate si asa mai departe.

In esenta, dieta pe baza de oua si grapefruit este o dieta de slabit care poate ajuta la pierderea a aproximativ 1 kilogram pe zi daca se consuma doar alimentele recomandate si nu se introduc si alimente pline de calorii. Ouale si sucul de grapefruit vor curma cu certitudine apetitul nesanatos, fiind pline de proteine si fibre alimentare care au acest rol asupra organismului.

Dieta cu oua si grapefruit este foarte populara de ceva vreme in multe colturi ale lumii deoarece nu se pun limitari la numarul meselor sau alimentele introduse la mesele zi…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu