Retete dietetice Sanatate

Aperitive dietetice: Ciuperci umplute cu piept de pui

Aperitive dietetice: Ciuperci umplute cu piept de puiFiind tot mai ocupată am din ce în ce mai puţin timp să gătesc, însă când găsesc totuşi răgazul necesar să stau la cratiţă îmi place să încerc reţete noi. Cea pe care v-o propun acum este absolut senzaţională, merge perfect şi caldă şi rece şi o poţi adapta astfel încât să nu-ţi dai peste cap dieta.
 
Pentru a o prepara ai nevoie de: o jumătate de kg de ciuperci cu pălăriile mari (de grătar), 1 piept de pui, o linguriţă de unt, sare, piper, oregano, salvie, usturoi sau ce condimente îţi mai plac ţie.

Pieptul de pui îl speli şi îl tai fâşii mărunte de tot pe care le prăjeşti în  linguriţa de unt cu toate condimentele de mai sus şi cu altele care îţi plac ţie. Dacă eşti la dietă pune pieptul pe grătar şi abia apoi taie-l mărunt.
 
Curăţă bine ciupercile de praf şi impurităţi şi umple-le cu pieptul preparat. Aşază-le frumos într-o tavă şi printre ele pune căţei de usturoi. Dacă dieta îţi permite rade deasupra caşcaval şi dă totul la cuptor la 150 grade, cam 40 de minute. Îţi garantez ca va fi delicios. Se poate servi cu smântână deasupra.
 
Poftă bună!

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu