Diete Sanatate

Dieta delicioasa pe baza de turte

Dieta delicioasa pe baza de turte
Va vine sa credeti sau nu, exista si o propunere de dieta foarte serioasa, pe baza de turte, care este menita sa ajute doritorii sa isi controleze mai usor portiile la masa si care include, drept umplutura pentru turtele in cauza, cele mai variate feluri alimentare, de la ciuperci si legume fierte pana la carne si branzeturi.

In cadrul acestei diete se poate consuma orice produs alimentar preferat, dar ideea este ca acest produs sa fie portionat in asa fel incat sa poata incapea intre doua turte nu prea largi, adica sa constituie exact portia recomandata pentru una dintre mesele zilei. Nu se permite sa se consume mai mult de o portie la masa, dar este ingaduit sa se mareasca numarul meselor zilnice la maximum 5 pe zi.

Intrucat turtele pot fi foarte gustoase, cu sau fara umplutura din alte produse alimentare, dieta pe baza de turte are un succes mare la public si multi dintre subiectii care au participat la studiile stiintifice initiale au continuat sa practice aceasta dieta mult timp dupa ce serviciile lor nu au mai fost necesare.

Pe langa mesele delicioase pe baza de turte umplute, aceasta dieta incurajeaza de asemenea si gustarile rapide dintre mese, care pot fi constituite din iaurturi, branzeturi, fructe, seminte, alune etc. Si consumul marit de apa, supe de legume sau sucuri naturale este de dorit pe parcursul intregii zile.

Intrucat dieta pe baza de turte se adreseaza in prim…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu