Diete Sanatate

Dieta cu fructe de mare

DISABLE_WORD_ADS=1;

Dieta fructe de mare

Desi nu o dieta prea ieftina, dieta pe baza fructelor de mare este considerata de unii specialisti in diete drept una dintre cele mai eficiente metode pentru a slabi usor si sanatos.

Desigur, multi se vor gandi ca o dieta bazata numai pe stridii, homari, crabi, scoici, peste si alte delicatese marine nu este tocmai o modalitate neplacuta de a-ti stapani foamea (in comparatie cu alte diete mult mai drastice), insa aceasta dieta se refera si la plantele comestibile din mari si oceane: diferite alge si salate.

La baza acestei diete inedite sta ideea ca produsele marine sunt printre cele mai sanatoase si lipsite de pesticide alimente disponibile, acestea continand, de asemenea, putine grasimi saturate (deloc de dorit intr-o dieta sanatoasa) precum si multe saruri minerale.

Este de preferat ca aceste produse sa fie preparate fie prin aburire, fierbere sau afumat, in unele cazuri putandu-se consuma chiar si crude. De evitat sunt gratarele si prajelile de acest tip.

aca puteti trece peste impedimentul legat de costul unei astfel de diete, atunci dieta pe baza de fructe de mare este o alegere isteata pentru a pune la punct acele kilograme nedorite.

Alin Iosub

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu