Diete Sanatate

Dieta anabolica

Dieta anabolica
Dieta anabolica tinteste in primul rand pierderi insemnate in greutate, dar controlat, fara a se ajunge si la scaderi in masa musculara, unde dimpotriva se incearca o stimulare a dezvoltarii musculaturii corpului. Persoanele care practica culturismul sunt deosebit de atrasi de dieta anabolica deoarece coincide in buna masura cu obiectivele acestora de a isi intretine si dezvolta un corp armonios.

Scaderile in greutate se obtin printr-o alternare succesiva a produselor alimentare si reducerea initiala a carbohidratilor din dieta urmata apoi de un aport marit de carbohidrati, tehnica care conduce la stimularea ratei metabolismului, organismul fiind astfel deprins sa arda calorii neincetat si nicidecum sa isi faca rezerve de energie, care sa conduca la cresterea in greutate.

Fiecare faza a dietei anabolice tine aproximativ o saptamana, interval in care organismul va fi supus la cure alternative de carbohidrati si/sau grasimi urmate de un aport marit de carbohidrati si/sau grasimi in saptaman…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu