Diete Sanatate

Dieta 100% naturala merita adoptata?

Dieta 100% naturala merita adoptata?
Intr-o lume a produselor procesate, in care boli cu substrat alimentar apar peste noapte, consumatorul de rand este adus la disperare si fortat practic sa caute solutii dintre cele mai diverse prin care sa isi ofere o dieta cat mai sanatoasa posibil.

Foarte la moda, in prezent, este sa se consume alimente cat mai naturale, procurate din cele mai sigure surse, si unii dintre consumatori chiar sunt multumiti de produsele pe care le pot gasi pe piata si care le satisfac dorinta de a manca cat mai sanatos.

Din pacate totusi pentru consumatorii naivi, care inca mai cred ca industria alimentara din prezent se indreapta catre un viitor mai bun, este util sa se stie ca niciodata, probabil, nu vom mai manca la fel de natural si simplu ca in urma cu doar cateva zeci de ani.

Increderea in produsele alimentare puse pe piata agro-alimentara a zilelor noastre este intr-o continua scadere si nici nu mai e de mirare date fiind tertipurile diverse de care s-au folosit si inca se mai folosesc producatori diversi pentru a obtine profituri imediate mai mari.

Din aceste motive, sa incerci sa adopti o dieta 100% naturala pare un deziderat imposibil de realizat deoarece foarte greu vei gasi asemenea produse, de care avem totusi nevoie zi de zi. In plus, chiar daca reusesti sa identifici niste furnizori seriosi de astfel de produse naturale, tot nu poti baga mana in foc ca totul este in regula.

Exista si curajosi care duc lucrurile la extrem in ce priveste dieta 100% naturala si care risca destul de mult adoptand un regim alimentar de sacrificiu, in cadrul caruia consuma cu preponderenta doar mancare cruda, negatita, bogata in vitamine si alte nutriente esentiale.

Astfel, cred ei, pot compensa dezavantajele prez…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu