Sanatate Sfaturi si sugestii

Descoperă puterea naturii pentru un ten vizibil mai tânăr

 Soarele torid, vântul aspru şi uscat, radiaţiile ultraviolete nocive, toate aceste elemente ale naturii sunt de temut atunci când vine vorba despre tenul nostru, în special pe timp de vară. Dacă natura ne pune beţe în roate uneori, tot natura ne vine şi în ajutor atunci când este vorba de hidratarea şi îngrijirea pielii. De-a lungul timpului am învăţat să folosim puterea naturii în folosul nostru şi să acordăm o atenţie specială ingredientelor naturale care ne-au ajutat să ne menţinem frumuseţea.

 Ingredientele naturale atent selecţionate, introduse în compoziţia cremelor antirid din gama NIVEA pure & natural ajută la menţinerea fermităţii pielii şi la reducerea vizibilă a ridurilor, reface echilibrul natural al pielii în timp ce lasă o senzaţie plăcută, de catifelare.

 
Cremele antirid de zi si de noapte NIVEA pure & natural conţin ulei de argan BIO şi extract de brusture BIO, asigurându-i tenului îngrijirea antirid de care are nevoie. Nu conţin parabeni, siliconi, coloranţi, uleiuri minerale sau emulsificatori PEG, iar ingredientele active de origine BIO se regăsesc în proporţie de 95% în compoziţia lor.

Crema antirid de ziNIVEA pure & natural este destinată tuturor tipurilor de ten, reduce ridurile din interior, iar pielea căpătă un aspect mai neted şi catifelat. Arctiina, ingredientul magic ce se regăseşte în brusture, stimulează producţia de colagen la nivelul pielii. Datorită texturii light este rapid absorbită în piele, fără a lăsa o senzaţie uleioasă. Astfel, tenul reîntinereşte şi îşi recapătă elasticitatea de la prima aplicare.

Pentru o îngrijire completă descoperă şi crema antirid de noapte NIVEA pure & natural. Este potrivită oricarui tip de tenpregătindu-l pentru somn şi oferindu-i hidratarea specială de care are nevoie în timpul nopţii când pielea este mult mai receptivă, neconfruntându-se cu factorii externi agresivi precum poluarea sau razele nocive ale soarelui. Crema accelerează procesul de regenerare a pielii. Dimineaţa pielea este netedă, luminoasă, cu riduri diminuate.
 
Secretul naturii ascuns în ingredientele BIO

Uleiul de argan este recunoscut pentru efectele sale regenerante şi revitalizante, este bogat în acizi graşi omega 6 şi 9, cunoscuţi pentru puterea lor de a menţine şi revitaliza tinereţea. Aceştia refac bariera naturală de protecţie a epidermei; pielea redevine fermă, iar supleţea sa este redobândită. Arganul conţine de trei ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline şi acţionează ca un antioxidant natural împotriva radicalilor liberi.

Colagenul reprezintă 30% din proteinele întregului organism, dar odată cu înaintarea în vârstă, capacitatea organismului de a produce colagen scade, aşadar un „boost” stimulator de producţie a acestei substanţe este mai mult decât binevenit, colagenul ajutând la tonifierea pielii şi la reîmprospătarea fermităţii acesteia. Extractul de floare de brusture folosit în gama antirid NIVEA pure & natural provine din cultura bio din regiunea Zappendorf, Germania.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu