Retete dietetice Sanatate

De Paște, surprinde-i pe cei dragi cu bucurii dulci făcute în casă cu Rama Maestro

De Paște, surprinde-i pe cei dragi cu bucurii dulci făcute în casă cu Rama MaestroDe Paște, surprinde-i pe cei dragi cu cele mai delicioase și inedite bunătăți făcute în casă. Rama Maestro este sursa ta de inspirație și ajutorul tău de nădejde în pregătirea prăjiturilor cremoase, pufoase și delicioase. Sărbătorile sunt momentele speciale în care dorești să pregătești pentru cei dragi cele mai savuroase mâncăruri și să îi răsfeți cu cele mai delicioase prăjituri. Surprinde-ți invitații cu ceva nou și creează o atmosferă festivă la masa de Paște.

Pregătește cu Rama Maestro diferite forme de cupcake-uri simpatice cu motive pascale – simplu, delicios și foarte aspectuos chiar la tine acasă!

Cei dragi vor aprecia cu siguranță un plus de noutate și creativitate în pregătirea prăjiturilor de Paște. Nu trebuie să te gândești la rețete complexe care să-ți răpească foarte mult timp. Poți să pleci de la o rețetă simplă de cupcake și să te joci cu ingredientele folosite pentru decor. Iată 3 idei simple și la îndemână:

 

  1. 1. Decorează brioșele cu o cremă de vanilie pregătită cu Rama Maestro Savoare de Unt și așază câteva ouă de ciocolată colorate deasupra. La final, vei obține niște cupcake-uri de Paște delicioase și foarte aspectuoase.

  2. 2. Creează iepurași simpatici de Paște pe un cupcake simplu. Tot ce trebuie să faci este să presari fulgi de nucă de cocos, să folosești câteva bucățele de marshmallows pentru urechi și mustăți și două stafide pentru ochi.

  3. 3. Pentru că sărbătorile de Paște sunt asociate cu primăvara, creează pentru decorul cupcake-urilor floricele de primăvară. Fulgii de migdale îi poți folosi pentru petale, punând în mijlocul lor o bomboană colorată.

Pentru diversitate și multă culoare pe masa de Paște, poți să pui în practică toate cele trei idei. Cupcake-urile vor arăta foarte bine alături de o vază cu flori și de un coșuleț cu ouă roșii de Paște. Fie că dorești să alegi o rețetă tradițională de prăjituri, pe care o pregătești de obicei la masa de Paște, fie că vrei să încerci ceva diferit, Rama Maestro este ingredientul ideal. Cu un conținut de 70% de grăsimi vegetale, aceasta este perfectă pentru a obține blaturi pufoase, aluaturi fragede și creme fine și delicioase.

În funcție de rețeta aleasă, poți opta pentru pachetul de Rama Maestro cub 250 gr sau Rama Maestro Savoare de Unt 250 gr. Accesează pagina www.prajituria.ro ca sursă de inspirație pentru idei creative de cupcake-uri tematice și pentru multe alte rețete.

Pentru bucurii dulci făcute în casă, alege Rama Maestro!

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu