Diete Sanatate

David Grotto ne propune sa testam pe viu magia alimentelor care vindeca

David Grotto ne propune sa testam pe viu magia alimentelor care vindeca
Binecunoscutul nutritionist american David Grotto, autorul faimoasei lucrari “101 alimente care iti pot salva viata” revine in atentia comunitatii stiintifice cu o noua carte de nutritie intitulata “101 Optimal Life Foods” (101 alimente pentru o viata sanatoasa) care ne propune sa testam pe viu magia alimentelor care vindeca 30 de probleme de sanatate, clasificate selectiv de catre autorul american.

Pe cale exclusiv alimentara, David Grotto ne explica cum putem sa ne imbunatatim conditia de sanatate consumand preferential doar anumite preparate care sa ofere nutrimentele vitale pentru un organ anume sau o afectiune mai rebela de care suferim, in acest mod cu totii reusind sa traim mai sanatos, dar si sa mancam mai bine decat inainte.

Astfel, pentru a avea o piele mai elastica si mai tanara, este recomandat sa consumam des la dieta noastra multe alimente care contin vitamina C, oua si grasimi mononesaturate, pielea avand mare nevoie de substantele continute de aceste alimente si noi putand sa tinem mai bine sub control acneea, acolo unde este cazul, petele de piele, pielea crapata si alte probleme ale acestui organ al nostru.

Pentru o circulatie optima a sangelui, autorul american ne propune sa consumam nu doar grasimile mononesaturate din unele uleiuri vegetale virgine, avocado sau alte surse similare, dar si mai mult ceai verde care este dovedit stiintific ca stimuleaza pozitiv circulatia noastra sangvina. In mod similar, pentru a scapa de stres si a nu mai simti dureri in tot trupul, putem consu…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu