Diete Sanatate

Cum sa introducem ouale la o dieta de slabit?

Cum sa introducem ouale la o dieta de slabit?
Paradoxal, dar cercetari de data recenta ne arata ca putem slabi daca adoptam o dieta pe baza de oua, multe celebritati reusind sa dea jos mai multe kilograme in acest mod, consumand in jur de 8 oua proaspete pe zi, pe perioade destul de lungi, de luni de zile.

Oaule ajuta organismul sa atinga satietatea foarte usor si de aceea, daca sunt consumate la micul-dejun, la masa de pranz nu va mai fi nevoie sa se gateasca un meniu bogat, fiind de ajuns sa mananci o portie de piept de pui la gratar sau altceva la fel de usor pentru a te satura la masa principala a zilei.

La dieta pe baza de oua, seara nu se recomanda consumul acestora, dar ele pot fi introduse pe parcursul zilei, gatite in forme diferite si provenind obligatoriu din surse de incredere, care sa garanteze prospetimea lor. Proteinele si celelalte nutrimente obtinute prin consumul de oua sunt de foarte buna calitate, organismul putand sa isi procure mai usor astfel substantele necesare, dar fara a inregistra cresteri in greutate.

Odata ce se opteaza pentru o dieta de slabit pe baza de oua, consumul de carne se va reduce automat deoarece doar ouale singure sunt suficiente pentru a se potoli simtitor apetitul alimentar si a se procura proteinele si alte substante de maxima importanta pentru mentinerea ratei metabolice la cote multumitoare.

In paralel cu consumul marit de oua, o astfel de dieta de slabit presupune, la fel ca si in cazul dietei Atkins, o reducere simtitoare a carbohidratilor la dieta fiind de aceea recomandate legumele si fructele care contin putini carbohidrati si de asemenea sucurile naturale care sa insoteasca mesele pe baza de oua, fie dimineata, fie la pranz.

Pe langa oua, se poate consuma uneori si carne de pasare la gratar sau carne slaba la gratar pentru a se obtine proteinele necesare arderilor crescute din organism, dar painea alba…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu