Diete Sanatate

Ce mancam in luna de miere?

Ce mancam in luna de miere?
In luna de miere, cautam cu totii o atmosfera speciala, plina de romantism si senzualitate, iar mancarea pe care o consumam in aceasta perioada va contribui simtitor la starea generala de bine. Unele preparate sunt pur si simplu ispititoare, obligandu-te practic sa te lasi complet in voia simturilor, iar acum este unul dintre rarele momente cand acest lucru chiar este puternic recomandat.

Pe langa produsele afrodiasiace traditionale precum scoicile proaspete si asparagusul, care contin ingredienti cu rol activ pentru stimularea sexuala la fel de importanta va fi in luna de miere sa alegem meniuri care includ preparate cu mirosuri si gust divin, care sa stimuleze si alte simturi in afara instinctelor sexuale. Astfel, ne deschidem complet catre celalalt, dar si catre intreaga lume, emanand senzualitate si dorinta prin toti porii.

Frisca, ciocolata, inghetata, alcoolurile fine si cafeaua sunt obligatorii in luna de miere, fiind preparate care pot fi savurate in cele mai variate moduri si inca fara nici o graba. Alaturi de acestea, exista si multe produse alimentare exotice, care de asemenea ne vor introduce treptat in atmosfera romantica a unei luni de miere perfecte.

Fructele de mango sunt citricele cu proprietati net superioare altor semene ale lor gratie dulcetii si savoarei lor speciale. Sucul lor poate fi consumat ca atare sau in combinatii diverse, aceste fructe fiind egalate doar de catre capsuni, si acestea o tratatie obligatorie pentru proaspetii casatoriti. Migdalele vin pe locul imediat urmator, dar aici nu trebuie sa facem excese, insa putem compensa prin ciocolata si toate prajiturile cu top de ciocolata.

Un fruct care poate fi consumat pe post de intaritor in pauzele dintre
desele sedinte de amo…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu