Sanatate Sfaturi si sugestii

Detoxifiaza-ti organismul apeland la sarea de mare!

Detoxifiaza-ti organismul apeland la sarea de mare!
O noua metoda de detoxifiere a organismului propune sarea de mare care agent de curatare a intreg sistemului digestiv, fiind astfel eliminate nu doar toxinele din corp, dar si resturile alimentare ramase prin cotloanele intestinelor. Starile de febra, balonarile, tensiunea crescuta, constipatia sau alergiile de piele sunt tratate eficient prin aceasta terapie cu sare de mare, nefiind vorba despre o practica invaziva sau riscanta pentru persoanele care nu sufera de boli cronice.

Pentru detoxifierea cu sare de mare este nevoie de sare de mare pura, nerafinata, in proportie de 2 lingurite pline la 1 litru de apa calda, care se bea apoi dimineata, pe stomacul gol, asteptandu-se apoi sa se produca eliminarea toxinelor prin scaun intr-un interval relativ scurt de maximum 1 ora. Metoda este foarte eficienta, sarea de mare avand un efect laxativ destul de bun, dar trebuie rezervat timp suficient pentru a fi dusa la capat cu succes. Prin aceasta detoxifiere rapida, putem pregati organismul pentru o dieta medicala sau chiar si un tratament medicamentos, care vor avea rezultate mai bune in urma unei terapii soc cu sare de mare nerafinata.

Persoanele care nu pot bea apa calda si foarte sarata pot adauga si 1 lingurita de suc de lamaie pentru a-i schimba gustul si a putea consuma intreaga cantitate de lichid. Putina miscare dupa ingerarea solutiei…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu