Sanatate Sfaturi si sugestii

Biokinergie

Dacă te omoară spatele sau dacă migrenele îţi strică mereu ziua, dacă nu poţi dormi noaptea şi nu ştii cum să mai faci faţă stresului, dacă te simţi mereu obosită, ai tulburări digestive, te dor oasele şi abia îţi mişti picioarele sau dacă pur şi simplu ai nevoie de o detoxifiere, pentru toate acestea soluţia este una singură: biokinergia.

Biokinergia este o tehnică minunată şi complexă, inventată de medicul francez Micel Lidoreau care a avut ideea genială de a îmbina tehnicile specifice kinetoterapiei, osteopatiei şi presopuncturii pentru a le reda persoanelor epuizate de tumultul vieţii, energia de care au nevoie pentru a face faţă cu succes tuturor solicitărilor.

Biokinergia are ca principal obiectiv identificarea originii durerii şi stârpirea răului de la rădăcină prin deblocarea fluxului de energie. Biokinergia poate fi aplicată doar de către specialişti, care identifică zonele cu probleme şi acţionează asupra lor, prin tehnicile amintite mai sus, cu scopul de a înlătura dezechilibrul energetic ce a determinat tot disconfortul acuzat de pacient.

Biokinergia este o tehnică foarte populară şi destul de veche în alte ţări şi încearcă să pătrundă şi pe teritoriul nostru aşa că nu o priviţi cu reticenţă ci consideraţi-o ca pe o posibilă soluţie pentru relaxare şi încărcare a bateriilor vitale.

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu