Sanatate Sarcina si contraceptia

Bepanthen Extra are grija de pielea fragila a bebelusului tau

Bepanthen Extra are grija de pielea fragila a bebelusului tau

Stiai ca in primele douasprezece luni, pielea bebelusului tau este deosebit de fragila. Ingrijirea ei trebuie realizata cu o atentie deosebita si fiecare schimbare de scutec trebuie sa fie ca un moment relaxant pentru bebelusul tau. In aceasta perioada, bariera naturala a pielii trebuie sa se dezvolte pe deplin si sa se obisnuiasca cu noul mediu. De aceea, e necesara folosirea unor unguente speciale si creme care sa ofere o protectie suplimentara. Bepanthen a creat o formula care protejeaza pielea vulnerabila a bebelusului tau, in primele douasprezece luni de la nastere. Formula inovatoare Bepanthen Extra este un unguent conceput in urma celor mai recente studii stiintifice pentru a fi usor de aplicat si pentru a oferi o protectie suplimentara pielii bebelusului. Ingredientele formeaza un strat transparent pe piele, rezistent la apa, in timp ce ii permite sa respire. In plus are proprietatea de a proteja pielea de frecarea scutecului.

Pielea bebelusului este foarte reactiva si sensibila. De aceea, in primele luni ale vietii, bebelusii sunt greu de protejat de iritatiile provocate de purtarea scutecului. Pentru aceasta perioada formula inovatoare Bepanthen Extra cu ulei de masline si vitamina B3 ii ofera bebelusului tau hidratarea si protectia de care are nevoie.

Bepanthen a ales atent ingredientele pentru acest produs: ulei de masline pentru a mentine nivelul optim de hidratare al pielii si vitamina B3, pentru ca este cunoscuta pentru efectul de imbunatatire a functiei de bariera protectoare a pielii prin cresterea productiei de lipide la nivelul acesteia.

Bepanthen Extra – produsul care protejeaza pielea bebelusului tau, asa cum ti-ai dori tu sa o faca! Foloseste-l cu incredere dupa fiecare schimbare de scutec!

Alege Bepanthen Extra pentru zile senine si nopti linistite.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu