Retete dietetice Sanatate

Becel aduce in România conceptul unic Becel Blend Bar

Becel aduce in România conceptul unic Becel Blend BarBecel aduce în exclusivitate pentru România Becel Blend Bar, un concept unic dedicat uleiurilor vegetale şi mixurilor ingenioase ce pot fi create din acestea. A fost lansat în Olanda, anul trecut, iar acum a ajuns şi în ţara noastră. Becel Blend Bar îşi propune să inspire consumatorii să folosească uleiuri vegetale în combinaţii alimentare savuroase, arătând astfel că deliciul culinar şi alimentaţia sănătoasă se îmbină desăvârşit atunci când ingredientele de calitate, expertiza şi măiestria chef-ilor sunt aduse împreună.  Mixul, gustul, mirosul şi experienţa reprezintă motto-ul Becel Blend Bar.

Becel Blend Bar este un concept prin care, din mixuri diferite de uleiuri vegetale cu savoare şi proprietăţi nutriţionale diferite, se poate obţine, simplu, margarină de foarte bună calitate. Astfel, Becel Blend Bar le vorbeşte consumatorilor, într-o modalitate extrem de transparentă şi atractivă, despre ingredientele din reţeta Becel şi despre modul în care acestea se combină, pentru a oferi un produs bun din punct de vedere nutriţional şi al gustului.

Asemenea amestecurilor de cafea sau ceai, de exemplu, şi amestecurile de uleiuri necesită o expertiză în domeniu. De aceea, Chef Dorin Mandache este Master Blender-ul care va demonstra cum se combină cele 3 uleiuri de bază din Becel, dar şi alte tipuri de uleiuri vegetale, pentru a realiza produse noi şi unice.
Becel Blend Bar este un concept inedit care îmi oferă ocazia să experimentez, realizând mixuri de uleiuri cărora să le adaug o notă personală, prin uleiul de semnătură, cum ar fi uleiul de trufe sau de nuci. Am plecat de la o bază de 3 uleiuri – in, rapiţă şi floarea soarelui, alese pentru conţinutul natural de grăsimi esenţiale Omega 3 şi Omega 6 – şi le-am arătat consumatorilor cât de uşor se poate pregăti o margarină gustoasă, din ingrediente naturale. Experienţa Becel Blend Bar mi-a dat ocazia să prezint calităţile unice ale uleiurilor şi cum se pot mixa în combinaţii ingenioase.”, spune Chef Dorin Mandache. 

Becel şi Chef Dorin Mandache vă aşteaptă la Becel Blend Bar, în Mega Image Concept Store Băneasa, în perioada 2-5 iunie (joi-vineri între orele 16:00-21:00; sâmbătă-duminică între orele 12:00-20:00). Chef Dorin Mandache va arăta măiestria din spatele procesului de amestecare a uleiurilor şi va realiza, pe loc, diverse mixuri speciale şi gustări proaspete. Veţi putea degusta mixuri tartinabile unice şi veţi putea învăţa mai multe lucruri despre beneficiile uleiurilor vegetale pentru sănătatea inimii, bucurându-vă de experienţa Becel Blend Bar!

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu