Sanatate Sfaturi si sugestii

Ati fi de acord ca partenerul vostru sa isi faca o circumcizie?

Ati fi de acord ca partenerul vostru sa isi faca o circumcizie?Departe de a mai reprezenta o simpla practica religioasa, circumcizia a ajuns in prezent o interventie destul de ceruta pe plan mondial, foarte multi barbati optand pentru o asemenea interventie chirurgicala deoarece au considerat la momentul respectiv ca le poate aduce avantaje diverse, atat pentru sanatate cat si pentru imbunatatirea vietii lor sexuale.
 
Constand in indepartarea chirurgicala a preputului, adica a pielii care inconjoara partea superioara a penisului, circumcizia este o practica straveche cu implicatii religioase si medicale, care s-a transmis pana in zilele noastre, in prezent circumcizia ajungand o interventie de rutina, care poate fi administrata la cerere, contra unor tarife destul de piperate.
 
Pentru imbunatatirea vietii sexuale, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care barbatii pot accepta sa isi faca o circumcizie, parerile sunt impartite, unii specialisti considerand ca circumcizia ar aduce un plus de performanta sexuala in viata de cuplu, iar altii aratand ca, dimpotriva, statistica ar vorbi de fapt impotriva circumciziei ca forma de optimizare a vietii sexuale a unui cuplu.
 
In viziunea femeilor, circumcizia de asemenea este o practica controversata, unele dintre reprezentantele sexului frumos afirmand ca un penis circumcis ar fi mai atragator pe cand altele sustinand exact contrariul, respectiv ca penisul necircumcis este in realitate mai atragator. Partenerii vor lua aceasta hotarare de comun acord, astfel incat aproape sigur un barbat circumcis va fi apreciat mai mult, deoarece partenera sa a consimtit si chiar i-a solicitat in mod expres sa isi faca aceasta interventie.
 
In Romania, numarul barbatilor care se indreapta catre aceasta procedura chirurgicala este probabil foarte scazut, circumcizia fiind practic inexistenta in randul populatiei autohtone. Nici viitorul nu vorbeste de altfel in favoarea cresterii numarului de romani care sa opteze pentru circumcizie, poate din ignoranta sau poate din alte motive barbatii nostri alegand sa ignore complet aceasta practica, indiferent de cat de utila spun unii medici ca ar fi pentru sanatate.