Diete Sanatate

Arde grasimile mai usor!

Arde grasimile mai usor!
Pe masura ce inaintam in varsta scade si rata metabolismului nostru si, prin aceasta, grasimile sunt arse mai greu, iar noi castigam constant in greutate odata cu trecerea anilor. Cumulat cu trecerea catre o viata sedentara si cresterea aportului de grasimi in alimentatie, acest lucru nu este deloc benefic pentru noi si e bine sa ne luam masuri de precautie din timp pentru a preveni orice problema de sanatate care ar putea sa apara pe parcurs.

Este cert faptul ca exercitiile fizice de dimineata au un rol foarte bun in mentinerea unui control strict al greutatii corporale, dar nu este deloc usor sa pastrezi o constanta din acest punct de vedere daca nu te-ai obisnuit de-a lungul anilor sa practici miscarea fizica in mod regulat. Cele mai recomandate exercitii de acest tip sunt cele in aer liber precum alergarile usoare, inotul in piscina, mersul pe bicicleta si altele.

Pe langa portia zilnica de miscare fizica, tot dimineata este esential sa nu se sara peste micul dejun intrucat studiile stiintifice au aratat faptul ca persoanele care servesc regulat masa de dimineata se pastreaza mai suple de-a lungul anilor in comparatie cu persoanele care sar des peste aceasta masa a zilei. Secretul este simplu de inteles si consta in faptul ca micul dejun activeaza metabolismul si arderile sale inca de dimineata, ceea ce permite o buna functionare a organismului pe tot parcursul zilei, la parametrii sau optimi.

Pentru ca ziua sa para mai frumoasa, iar caloriile suplimentare sa fie mai putine, din dieta zilnica nu trebuie sa lipseasca niciodata cerealele integrale, painea neagra sau intermediara, fulgii de ovaz, orezul brun, etc. deoarece aceste produse creeaza si o stare generala de bine, dar in egala masura asigura o senzatie de satietate fara a ne incarca suplimentar cu calorii de nedorit. Cerealele contin fibre alimentare si carbohidrati care ofera un aport esential de energie peste zi, asigurand si o buna ardere a grasimilor.


Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu