Sanatate Sfaturi si sugestii

Aloe Vera – un ingredient util nu doar in alimentatie

Aloe Vera - un ingredient util nu doar in alimentatie
Tratament adjuvant pentru cresterea parului – prin tratamentul cu aloe vera in forma de gel si masarea scalpului se pot obtine rezultate benefice, dar aloe vera nu va fi de ajuns pentru a inregistra progrese intr-un interval relativ scurt de vreme.

Emolient piele – aloe vera si produsele pe baza de aloe vera destinate ingrijirii pielii sunt printre cele mai cautate de pe piata si recomandate inclusiv de catre autoritatea medicala.

Prevenirea diabetului – prin studiile recente, s-a demonstrat faptul ca aporturile de compusi diversi din aloe vera in organism pot influenta nivelul de glucoza din sange si este posibil sa incetineasca avansarea bolii. Unele medicatii pentru diabetici deja includ si cantitati moderate de aloe vera.

Ingredient util in hrana animalelor de casa – gelul de aloe vera adaugat in hrana animalelor poate ajuta la stimularea sistemului imunitar al acestora, putand preveni diabetul, cancerul si alte boli grave. Exista la farmaciile veterinare si suplimente pe baza de aloe vera special destinate pentru animalele de casa.

Antibacterial si antiinflamator – aloe vera este si un produs antiinflamator si antibacterial eficient atat pentru oameni cat…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

Articol oferit de
   
Citeste mai multe Sfaturi si sugestii pe coolinaria.ro

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu