Diete Sanatate

Alimente cu putine calorii si eficienta lor la dieta

Alimente cu putine calorii si eficienta lor la dietaFoarte multe persoane sunt interesate de alimentele care contin putine calorii deoarece acestea pot fi de mare ajutor la o dieta de slabit, ele continand in egala masura si suficient de multe vitamine si minerale. Alimentele de acest tip mai sunt numite si alimente cu calorii negative si ele nu ar trebui consumate in paralel cu alte alimente care contin multe calorii daca intr-adevar se doreste sa se obtina un maximum de beneficii prin consumarea lor.

Alimentele cu calorii negative sunt constituite in marea lor majoritate din fructe, legume si zarzavaturi si este recomandat sa se gateasca dupa una dintre metodele considerate ca sanatoase (fiert in oala sub capac, gatit la abur, cuptor) sau sa fie consumate ca atare, unde este cazul. Partea buna pentru cei care doresc sa piarda kilograme este faptul ca aceste produse cu calorii negative pot grabi, paradoxal, rata metabolismului, ajutand la arderea mai eficienta a grasimilor.

Cercetarile de data recenta nu au reusit sa confirme faptul ca alimentele cu calorii negative pot constitui intr-adevar baza unei diete echilibrate deoarece exita multe date contradictorii privitor la procesarea alimentelor atunci cand se combina alimente sarace in calorii cu alte produse, pline de calorii, care contin substante care necesita un timp mai lung pentru a fi procesate. Ceea ce se recomanda este sa se alterneze la o dieta de slabit alimentele cu calorii negat…
Citeste in continuare pe coolinaria.ro

coolinaria.ro

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu