Auto-cunoastere Relatii

Vorbele lasa urme!

Vorbele lasa urme!E ciudat cum cateva cuvinte pot avea efectul unui boomerang: le rostesti, pleaca, se intorc, te lovesc, te pun la pamant si apoi dispar, ramanand imprimate in memorie. E minunat cum altele te pot scoate dintr-un abis intunecat, oferindu-ti aripi, si te inalta la cer. Nu trebuie sa neglijam sau sa ignoram puterea cuvintelor pe care le rostim. Ele pot fi, in acelasi timp, si o arma ce taie in carne vie, si leacul care vindeca o inima.

Da, vorbele lasa urme!

Cat de puternice sunt cuvintele, ce mult cantaresc ele… Uneori, valoarea lor nu poate fi platita sau rascumparata nici cu o tona de aur.

Si e aproape magic cum pot trece si 5, si 20 de ani, iar cuvintele rostite de persoana iubita inca sa rasune in mintea ta ca un ecou. Sa simti perfect intensitatea cu care au fost rostite, de parca totul s-a intamplat ieri… Unele cuvinte pot dobori zidurile ridicate in jurul inimii tale, altele iti intra direct in suflet si te cuceresc pe vecie.

Tot ele pot sa starneasca furtuna, te pot provoca sa-ti arati coltii si sa scoti ce e mai rau din tine. Apreciez valoarea cuvintelor. Puterea lor este imensa, iar consecintele lor, devastatoare in anumite conditii. Dar cele mai dulci cuvinte nu pot fi rostite decat de persoana iubita! Atunci cand te ia in brate si iti sopteste ce simte pentru tine, te simti invincibila!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu