Dragoste si Sex Relatii

Femeia implina insa neiubita!

Femeia implina insa neiubita!

Pentru unii barbati este intimidant sa aiba de-a face cu o femeie increzatoare in ea, din cauza ca nu stiu cum sa reactioneze. In cele mai multe cazuri aleg sa plece. Esti frumoasa, ai o cariera, esti sociabla si isteata, apreciezi umorul si oferi respect, esti deschisa sa lasi un pic de aventura in viata ta, iti castigi proprii bani (deci nu depinzi de nimeni), ai prieteni care te respecta si totusi nu esti intr-o relatie cu un barbat.
Trebuie sa avem in vedere ca o femeie puternica si increzatoare in ea nu se va defini niciodata in functie de barbatul de alaturi. Tocmai de aceea nu va face o drama din faptul ca este singura. In acelasi timp, o femeie puternica are nevoie de un barbat la fel de puternic, dar astfel de persoane sunt rare. Un barbat adevarat se va mandri ca femeia sa e capabila sa fie independenta si ca a fost suficient de desteapta sa-si construiasca singura o cariera, fara sa depinda de portofelul nimanui.
 
Un barbat adevarat nu se va lasa intimidat de frumusetea femeii de langa el, ci o va pune pe un piedestal si ii va saruta ochii, readucandu-i aminte ca este unica pentru el.
Un barbat adevarat este echilibrat si va sti sa te aprecieze asa cum esti. Iti va arata ca, indiferent cat de puternica esti tu, alaturi de el poti deveni aproape invincibila.
Un barbat puternic nu se va intimida in fata unei femei hotarate. Va sti ca, totusi, are nevoie de el pentru o imbratisare, pentru un sarut, pentru cuvintele pe care doar el i le poate oferi.
Un barbat adevarat va sti sa-si tina femeia langa el, lasandu-i, in acelasi timp, suficienta libertate.
De aceea merita sa il astepti! Merita, daca il gasesti, sa-ti calci pe orgoliu si sa lupti pentru el!

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu