Auto-cunoastere Relatii

Uneori nu exista a doua sansa

Uneori nu exista a doua sansaViata fara iubire este ca desertul fara apa! Mereu o cautam; mereu speram ca o vom intalni si o vom trai, pentru ca iubirea te face sa ai impresia ca te poti arunca dintr-un avion fara parasuta, aterizand in siguranta! Da, iubirea iti da senzatia ca nimic nu este imposibil.
 
De aceea, cand intalnesti iubirea mult asteptata, cand stii ca fiecare bataie a inimii tale este controlata de simpla lui privire, cand simti ca esti pregatita sa te arunci in bratele lui, fara sa te gandesti la ziua de maine, profita! Deschide-ti inima si lasa-te iubita!
 
Iubeste clipa aceea ca si cum nu exista maine; traieste langa dansul toate momentele la intensitate maxima, ca si cum nu ar exista teama; lasa-te imbratisata de iubirea lui si arunca regretele si intrebarile undeva departe de tine. Spune ce simti si ofera totul. Traieste iubirea ca si cum nu va mai fi alta; creeaza-ti cele mai frumoase amintiri in doi; traieste un basm acum, nu maine, nu poimaine.
 
Nu trai in viitor, ci acum. Iubeste atunci cand simti ca iubesti, pentru ca totul are o intensitate atat de puternica! Si da, merita! Toata nebunia, toata pasiunea si toate momentele voastre impreuna… Iubeste ca si cum nu ar mai exista maine. Dragostea trebuie traita in prezent!
 
Nu-ti fie teama ca se va termina, ca vei fi ranita, ca poate aceasta iubire nu va rezista testului timpului, familiei, prietenilor. In clipa aceea, tot ce conteasca este sa traiesti momentul, momentul tau de iubire maxima, fara teama, fara griji, fara responsabilitati. Da-ti sansa de a trai acest sentiment!
 
Indiferent cat de scurta sau lunga e povestea ta de iubire, este important sa o traiesti la timpul ei! Iubeste fara regrete! Pentru ca e mai bine sa fi iubit la timp, decat sa ajungi sa te intrebi ce ar fi fost daca…! Pentru ca asta e adevarul: uneori nu exista a doua sansa in iubire!
 
Traieste iubirea, nu iti fie frica de ea! Mai bine este sa o simti cu adevarat, decat doar sa visezi la ea! Viata e facuta din momente, din amintiri, fiecare din ele lasa o urma in sufletul tau, de aceea este esential, cand iti aduci aminte de ele, sa o faci cu zambetul pe buze si cu admiratia ca ai trait la maxim fiecare clipa.

 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu