Dragoste si Sex Relatii

Ce tip de femei nu vor barbatii la bratul lor?

Ce tip de femei nu vor barbatii la bratul lor?Barbatii viseaza la femeia perfecta, care sa le indeplineasca toate asteptarile si dorintele si de care sa nu se plictiseasca niciodata! Da, un vis maret, tinand cont ca majoritatea nu stiu nici macar cum sa intretina o relatie. Brusc uita ca nu sunt nici Harap-Alb, nici niste domni desavarsiti!

Ce tip de femeie nu vor majoritatea barbatilor pentru o relatie indelungata:

  • – Femeia dependenta de el. Nu ii place sa-i iasa din dizgratii iubitului, face tot ce spune el, cum spune el, cand spune el. Mai mult, daca vrea sa iasa cu baietii, ea se invita sau il suna continuu pentru a se asigura ca e acolo si ca ii este dor de ea. Toata viata ei se roteste in jurul lui.

  • – Femeie frumoasa, dar foarte plicticoasa. O iubeste la nebunie, fizic, o luna, doua, trei, dar dupa aceea dorinta fizica scade si vede ca nu are cu cine schimba o vorba, ca superficialitatea ei depaseste consistenta machiajului. Atunci incepe sa bata in retragere, pentru ca frumusetea fizica nu este suficienta pentru a pastra un barbat.

  • – Femeia cu cariera. Barbatii adora o femeie puternica, o persoana care stie ce vrea de la viata, care se mandreste cu cariera ei si care se poate intretine singura. Totul ia o intorsatura urata atunci cand aceste lucruri, pe care le iubeste la inceput la ea, intervin in faptul ca nu i se acorda suficienta atentie, iubire, rasfat, ca nu poate avea grija zilnic de casa pentru ca e prea obosita si nu doreste sau nu se grabeste sa isi intemeieze o familie.

  • – Femeia care nu vrea copii. Poate parea un lucru neasteptat. Chiar daca unii barbati nu planuiesc sa aiba copii, auzind din gura femeii ca ea nu doreste sa-si intemeieze o familie, vor da inapoi. Pentru barbati chiar si ideea de o potentiala familie inseamna extrem de mult, de aceea o femeie moderna, cu alt mod de gandire, ii intimideaza.

  • – Femeia mincinoasa. Barbatul nu suporta sa fie mintit sub nici o forma. Odata prinsa cu minciuna, femeia cade in ochii lui, incepe sa puna sub indoiala aproape tot ce spune sau face si chiar renunta la relatie.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu