Dragoste si Sex Relatii

Unde facem sex?


Cuplu

Dormitorul este locul in care toate problemele se lasa la usa, aici va reincarcati bateriile, va odihniti, va iubiti, va regasiti si incercati poate sa va cunoasteti mai bine sau doar sa va acceptati asa cum sunteti.

Insa ca de obicei urmeaza un … dar; daca, de exemplu, nu aveti inca acest dormitor sau poate il aveti insa ati dori ceva nou, care sa va starneasca si care sa va readuca aminte de ce va simtiti atat de mult atrasi unul de altul sau doar pentru simplul motiv ca vreti sa incercati altceva, exista si alte moduri in care puteti pune in practica sexul si fara acea camera.

Sexul poate fi facut oriunde, oricand, insa depinde mult de cat sunteti de deschisi, de increderea reciproca, de propriul caracter si de taria atitudinii tale, insa si de propriile principii. Pentru ca daca tu ai deja cateva idei dupa care iti traiesti viata si care te ajuta sa te mentii pe acea linie de plutire necesara tie atunci iti va fi foarte greu sa incerci sa faci cu totul altceva cu care tu nu esti de acord si care mai mult iti provoaca repulsie.

Aici trebuie sa comunici cu partenerul tau, ce este acceptabil si ce nu este acceptabil, insa mereu sa tii minte, trupul tau este numai al tau, tu decizi ce faci cu el asa ca, indiferent cat de mult iti spune el ca te iubeste, daca tu nu te simti bine facand acel lucru intr-un anumit loc, spune nu si treci mai departe. Nu trebuie sa ai nici remuscari si nici sa nu ti fie teama de reactia lui, intotdeauna tu trebuie sa fii pe primul loc.

Locuri in care puteti incerca sunt destule, deschide doar un pic ochisorii, poate fi in natura, ai nevoie doar de o patura si un loc ferit, poate fi in mare sau daca nu mai ai rabdare sa ajungi pana acolo poti sa o faci in tren, daca ai si masina, atunci de ce nu? Daca esti intr-un club si nu mai ai rabdare sa ajungi acasa, baia poate fi unul din locurile potrivite numai ca trebuie sa ai grija la zgomote, ele pot atrage atentie nedorita.

Insa indiferent de loc partenerul este cel care conteaza, daca tu te simti bine in prezenta lui, restul nu mai reprezinta o asa mare importanta.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu