Dragoste si Sex Relatii

Topul celor mai populare certuri intre cupluri!

Topul celor mai populare certuri intre cupluri!Nu exista relatie de lunga durata in care sa nu apara si certurile, indiferent cat de mult v-ati iubi. Conflictele sunt firesti intr-o relatie si reprezinta modul in care te eliberezi de anumite frustrari, care se tot aduna intre cei doi parteneri. Trebuie sa recunoastem ca este destul de greu sa treci de la etapa in care va vedeati doar cateva ore pe saptamana la etapa in care locuiti impreuna si va vedeti 24 din 24, de aceea este normal ca in anumite momente sa apara si cateva divergente.
            Iubirea nu inseamna numai fluturasi si panselute. Toti ne-am dori sa fie asa, insa realitatea ne aduce cu picioarele pe pamant de fiecare data, fie ca e mai devreme sau mai tarziu. Tot ce putem face este sa aplanam aceste conflicte, sa gasim solutii, sa nu lasam o suparare sa tina mai mult de o zi in relatia de cuplu. Pentru ca nu este vorba daca vor fi certuri, ci cand vor fi certuri. Iar daca va iubiti cu adevarat, intotdeauna se va gasi o solutie rapida pentru o impacare pasionala.
 
Topul celor mai intalnite conflicte in relatiile de cuplu.
 
Pe locul 5:
– Cearta de la volan. Se refera la criticile pe care le aduci partenerului sau partenerei privind modul in care conduce, ca de exemplu: "Nu stii sa dai prioritate! Vezi ca accelerezi prea tare si vreau sa ajung intreaga la serviciu! Habar nu ai sa conduci! Daca mai pui o data frana atat de brusc, o sa iti vomit pe parbriz!"
 
Pe locul 4:
– Cearta pe spatiu. Cand locuiesti impreuna si partenerul iti invadeaza spatiul, brusc incep sa te irite lucruri carora nici nu le dadeai importanta, cum ar fi: nu pune dopul la pasta de dinti; uita sa ridice colacul la WC; lasa papucii pe unde apuca; isi pune cana de cafea pe noptiera ta etc.
 
Pe locul 3:
– SEX. Certurile provocate de sex apar intodeauna din cauza lipsei lui. Marea majoritate nu se plang de prea mult sex, ci de prea putina actiune in dormitor: tu ai chef acum, el are chef mai tarziu; el are chef tot timpul, tu consideri ca odata pe saptamana e mai mult decat suficient etc."
 
Pe locul 2:
– Cearta in gospodarie; Certurile provocate de treburile gospodaresti este antica. Barbatul considera ca in gospodarie femeia trebuie sa faca tot, iar femeia considera ca treburile din casa trebuie impartite intre cei doi parteneri. Dar cand tu il rogi pe el sa duca gunoiul si el de trei zile uita sa faca acest lucru si bucataria ta incepe sa se imbie de un miros fabulos de iti pica nasul pe jos, iar in mod surprinzator pe el nu il deranjeaza deloc, toti nervii ti se urca la cap.
 
Pe locul 1:
– Banii; Toti suntem de acord ca banii nu aduc fericirea. E o regula pe care o cunoastem si o respectam, DAR…desi nu aduc fericirea, cu siguranta o pot intretine. Pentru ca degeaba va iubiti ca Romeo si Julieta daca ratele de la banca va ingroapa de vii, daca nu va permiteti nici macar sa iesiti la un film. Lipsa banilor va pot constrange actiunile foarte mult, iar cand aceasta problema cade doar pe umerii unei singure persoane din cuplu, se pot isca multe certuri si de cele mai multe ori nu sunt placute deloc.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu