Dragoste si Sex Relatii

Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti!

Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti!Sunt anumite genuri de barbati de care, daca te impiedici, trebuie sa fugi unde vezi cu ochii. Te-ai scuti de multe situatii neplacute, lacrimi si suferinta nejustificata.
 
Totul mi se cuvine: este tipul barbatului care se pune mereu pe primul loc. El este cel mai bun, cel mai frumos, cel mai generos, cel mai atragator, cel mai destept, cel mai carismatic. Unui astfel de barbat nu ai ce sa-i ceri, pentru ca este mult prea ocupat sa-si faca singur complimente.

Gasca mea e cea mai tare: tu esti mereu pe locul doi, pentru ca inaintea ta sunt baietii lui, care sunt cei mai tari. Asa ca tu trebuie sa intelegi ca ei sunt cei mai importanti, fara sa te plangi, fara sa te superi ca el trebuie sa iasa la intalnire cu gasca. Esti obligata sa fii intelegatoare cu situatia.

Afemeiatul: daca tu crezi ca esti printesa care il va face sa se indragosteasca nebuneste si careia ii va fi loial pana la adanci batranesti, fii pregatita sa iei un contact serios cu pamantul. Un afemeiat mereu va fi afemeiat. Fie te impaci cu ideea, fie schimbi barbatul.

Procurorul: critica tot ce apuca, chiar si pe tine. Considera ca este cel mai bun si lui trebuie sa i se ceara mereu parerea, nimeni sa nu i se opuna, toti sa i se supuna. Alegerile sale sunt cele corecte si parerile tale, cele gresite.

Baiatul rau: nu esti tu ingerul pogorat din ceruri, care ii va pune lui aripioare de ingeras. Un baiat rau va fi rau in continuare, pentru asta e personalitatea care il defineste. Mai mult, va reusi sa te influenteze sa pasesti gresit doar pentru a-i dovedi cat de mult il iubesti.
Dar, peste toate acestea, daca atunci cand te intalnesti cu un baiat, intuitia iti tipa in urechi, spunandu-ti ca nu este potrivit pentru tine, ar fi bine sa o asculti. Aproape in toate cazurile are dreptate.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu