Auto-cunoastere Relatii

Semne ca el este partenerul potrivit pentru tine!

Semne ca el este partenerul potrivit pentru tine!Mereu, indoiala este ca un ghimpe ticalos, care se incapataneaza sa nu te lase sa-ti traiesti povestea de dragoste in liniste si armonie.

Oare este baiatul potrivit pentru mine? Daca nu vom rezista impreuna? Oare ce sa fac ca sa fiu sigura ca nu-l voi pierde? Intrebari care iti bantuie inima si nu o lasa sa iubeasca in liniste. Iti ofer doar cateva semne pe care le poti descoperi si singura, care iti vor spune ca Da… el este barbatul potrivit pentru tine acum.

Te lasa sa vorbesti continuu si, chiar daca nu intelege nici 80% din ce spui, pare fascinat de fiecare cuvant al tau, de parca ai recita din Shakespeare.

Iti este alaturi atunci cand ti-i greu, nu te judeca, nu trage concluzii pripite. Doar este acolo pentru a te ajuta si a-ti alina durerea.
Iti accepta toate defectele si ticurile, te ia asa cum esti, pentru ca astfel esti un tot pentru el.
Te face sa-ti impartasesti secretele si visele cu el.
Ai incredere in el si admiri modul in care iti arata cat de mult te respecta. De altfel, si tu realizezi cat il apreciezi si il respecti.
Totul devine asa simplu cand realizezi ca nu este nevoie sa vorbiti ore intregi pentru a-ti da seama ca ceea ce simti este un lucru real!
Te face sa-i duci dorul, lipsa lui din viata ta lasa un gol pe care nimeni altcineva nu-l poate umple.
Cand paseste alaturi de tine se simte cel mai mandru si mai norocos barbat din lume.
Barbatul potrivit mereu va veni la momentul potrivit, cand inima ta va fi capabila sa se ofere cu totul, fara sa-i fie teama si, cu atat mai putin, fara sa lase indoiala sa-i treaca pragul.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu